Recenze: Osvěžující pleťové tonikum Feel Free

by - dubna 20, 2020

Zdravím, jak se máte? Já si pro Vás dneska připravila recenzi na přírodní kosmetiku Feel Free, kterou zakoupíte u nás snad jen v Rosmannovi a dočetla jsem se, že na Slovensku by měla být k dostání v DMku. 

Začnu tedy tím, že jsem navštívila Rosmann a tam mě zaujal stojan s přírodní kosmetikou, zrovna v tu dobu probíhala sleva na přírodní kosmetiku a tehdy tohle tonikum mě vyšlo na nějakých 70 Kč. Neváhala jsem a vzala jsem si tonikum, které mě zaujalo svým obalem. Dřevěné víčko je prostě skvělé na pohled.

Značka má certifikát Ecocert a je to Španělská značka.


Obal působí docela luxusně, má 200 ml, což bohatě postačí. Víčko je šroubovatelné, dřevěné a na tamponek si dáte kolik potřebujete. Obal je sice pěkný, ale pojďme na ty účinky a vůni. Vůně se nedá popsat je mi velmi sympatická, její hlavní složky ve složení jsou Aloe Vera, Citron, heřmánek a tymián. Je to velmi zajímavá vůně. 

Složení 
Aqua, Aloe barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Propanediol, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Thimus Vulgaris Leaf/Flower Extract*, Citrus Limon Fruit Extract*, Salvia Sclarea Extract*, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Cellulose Gum, Parfum.

7.82% Organic Farming Ingredients


98.42% Natural origin ingredients


Pleťové tonikum má tonizovat, revitalizovat a minimalizovat pory. Pory mám hlavně na nose, takže nějaké té výrazné změny jsem si nevšimla. Ale není snad žádná kosmetika co pory minimalizuje, či úplně zmizí. Po použití tonika má pleť není vysušená, je vyčištěná, odličovat oči jsem s ní nezkoušela. Ale musím říct, že mi krásně odlíčí pleť s makeup si hravě poradí, na to, že to je tonikum. 


Tahle kosmetika mi nadmíru vyhovovala její příjemná vůně, má dobré složení, má certifikát, pleť mi nevysušovala, ale naopak hydratovala. Odlíčila makeup v pohodě, akorát na oči jsem ji nepoužila. Já mohu jen a jen doporučit, ještě jsem měla spadeno na oční krém této značky, tak jakmile půjdu příště do Rosmanna tak musím koupit. Tahle značka stojí za to. 


Momentálně nevím za kolik se prodává v Rosmannovi, ale určitě to bude okolo 100 Kč. 


Za mě dostává 5 hvězdiček z 5


* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*


You May Also Like

7 komentářů

  1. Pekná recenzia. Ja som nikdy nemala problém z pórami ale sestra áno a používala od Biodermi tú červenú radu a tiež jej to nepomohlo ale zase keď som jej dala pár vecičiek od Nuskin tak ja jej pekne stiahli. Nesú úplne fuč ale sú malinké. Skús teda niečo od Nuskin

    UPDATE: Ako sme to oznámili rodine?

    OdpovědětVymazat
  2. keď som bola v dmku už som na túto značku pozerala, obaly má veľmi pekné minimalistické, ďakujem za recenziu určite zvážim kúpu :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  3. Môžem potvrdiť, že na Slovensku je v DMku :) Aj ja som si ho kúpila, tiež sa mi páčil obal a drevený vrchnák. A vôňa je nádherná, presne takéto prírodné mi vyhovujú. Je dobré, ale poznám aj lepšie toniká, napríklad tymiánové od GarnierBio :) To má snáď ešte lepšiu vôňu, a lepšie sťahuje póry, teda aspoň u mňa to tak funguje :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tonikum vypadá dobře, zrovna bych ráda vyzkoušela nějaké nové produkty na pleť, tak se třeba nechám inspirovat. Hodnocení získalo skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  5. značku nepoznám, ale vyzerá zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Značku nepoznám, ale vypadá skvěle. Schválně se u nás zkusím po ní podívat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Tonikum jsem zkusila nahodile a už mám 2. balení. Mám smíšenou, poměrně citlivou, problematickou pleť a rozšířené póry byly příšerné, nedalo se na to koukat. Musím uznat, že to bylo první tonikum, po kterém se to viditelně vylepšilo, příjemné, žádná negativní reakce. A to jsem toho vyzkoušela hodně ... Výsledek, ale může být u každého individuální.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)