Peeling na rty aneb jak mít dokonalé rty

by - července 18, 2020

Zdravím, venku je příšerně už v noci začalo pršet a když přestane, tak třeba za hodinu začne pršet znovu. Ach jo a to mi začala dvoutýdenní dovolená. Dneska jsme měli v plánu jít někde do hor na Lysou horu, nebo Pustevny, ale v takovém mokru nejdeme nikde. 

Dneska jsem si připravila recenzi na Labello peeling na rty.

Určitě každý z nás používá takové blbinky na rty jako jsou balzámy na rty, rtěnky a je třeba i hydratovat rty a peelingovat je a tak Labello vytvořilo i peeling na rty v podobě balzámu. 

Malé info o produktu: Labello pečující peeling na rty Wild Rose pro krásné a hladké rty. Inovativní složení s šípkovým olejem, vitamínem E a vůní divoké růže obsahuje jemné peelingové částice přírodního původu, které se třením o rty úplně rozpustí. Mít krásné a hladké rty nebylo nikdy snadnější!


Použití peelingu je velmi snadné. Stačí aplikovat opakovaně na rty, dokud nepocítíte peelingové částečky, které nemusíte odstraňovat ze rtů. Krásně se vpijou do rtů. 

Peeling docela jemně voní a rty krásně hydratuje a rty jsou připravené na rtěnku. A nebo ho používám po koupeli kde při následné péči dám i peeling a nechám ty částečky rozpustit na rtech a potom nanesu svůj oblíbený balzám. Rty jsou krásné, nejsou vysušené. Jelikož většinou přes léto, ale i právě v zimě trpím na dost suché rty a tento peeling je na to vhodný a je opravdu super při pravidelném používání uvidíte i vy změnu. 

Musím říct, že se tento peeling moc povedl. Mají ještě jinou verzi a ten je s Aloe Vera. 

Složení: Neobsahuje Minerální oleje, má v sobě výtažky ze slunečnice a vitamín E.

Octyldodecanol, Ricinus Communis Oil, Cera Alba, Helianthus Annuus Seed Cera, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Neohesperidin Dihydrochalcone, BHT, Benzyl Alcohol, Citronellol, CI 15850

V Dmku stojí 75 Kč. 


Všem ho moc doporučuji. 

Používáte peeling na rty? 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Peeling vypadá dobře. Líbí se mi, že se ty částečky rozpustí. Já si zvyknu vyrábět peeling na rty doma. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ani som nevedela že Labello má aj peeling na pery. Tak toto si určite pôjdem kúpiť.

    SÚ LACLÁČE MUSH HAVE TEHULIEK?

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá dobre, ale mne stačí med, olivový olej a cukor ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  4. Peeling jsem ještě nezkusila, ale po 16h rtěnkách by občas nebyl špatný :) možná pořídím v budoucnu.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)