New (186)

by - února 24, 2021

 Zdravím, konečně máme venku krásně teplo, jarní dny se blíží a já se už začínám těšit. Dneska se podíváme na novinky, no moc toho není, jedná se o nákup Oriflame kosmetiky. 

Začnu pánskou sadou, kterou jsem koupila výhodně. Obsahuje kuličkový deodorant, sprchový gel a taky krásnou vůni, fakt moc pěkně voní. 


Potom jsem si musela koupit jarní vůni sprchového gelu a to Magic Garden, nádherná vůně květin. Jako druhý jsem si také vzala sprchový gel a ten je z vůní sezamového oleje a magnolie, krásná kombinace. Oriflame sprchové gely fakt umí. Ještě jsem si vzala šampon pro všechny typy vlasů je s avokádovým olejem a s heřmánkem. Opravdu dost autentická vůně. 


A jako poslední jsem si vzala tento čistící gel na pleť, který je pro všechny typy pleti a je s vůní meruňky a pomeranče. Krásně to voní. Tyhle jejich gely mám nejraději, už jsem psala o čistícím gelu od Oriflame na smíšenou pleť a teď vyzkouším tento. 
A jako poslední jsem si vzala vůni Joyce a k tomu byl zdarma produkt o kterém moc nevím co vlastně je :D ale jelikož to má barvu po makeupu tak bych řekla, že to bude rozjasňující BB krém. Jo přesně tak to je našla jsem na jejich stránkách je s broskvovým nádechem. Na léto rozhodně dobré. A vůně Joyce je perfektní fakt moc pěkně voní, akorát moc dlouho nevydrží max 3 hodinky jsem ji cítila. Ale uvidíme budu testovat dále. :) 


Objednáváte z Oriflame? 

Jaké máte rádi vůně? 

You May Also Like

10 komentářů

  1. Já z Oriflame neobjednávám, ale pár produktů jsem od této značky už vyzkoušela :) Zrovna teď používá krém na ruce, který byl jako dárek k časopisu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Z Oriflame neobjednávám, ale poslední dobou se mi strašně líbí obaly jejich produktů. Čistící gel na pleť s vůní pomeranče a meruňky bych si ale asi zamilovala, miluju tuhle kombinaci v kosmetice :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šampony od Oriflame vypadají vážně skvěle, ať jsi s nimi spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  4. znám tuto značku, ale neobjednávam :) a když nad tím přemýšlím, ani jsem nikdy nic nevyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný nákup. Z Oriflamu jsem už dlouho neobjednávala. Nejraději mám ovocné vůně, ale i vanilkové a čokoládové.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Tie sprcháče od Oriflame som už mala možnosť vyskúšať tuším rok dozadu ♥ Sú super 🌸

    True Beauty Makeup Inspiration *

    OdpovědětVymazat
  7. Já dřív dělala Avon Lady a k Oriflame jsme se ani nedostala a ani teď nemám tu možnost :-) ale katalog bych si pro inspiraci ráda prohlédla, to mě vždy bavilo :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Z Oriflame jsem si něco objednala párkrát, ale už je to delší doba. Byla jsem spokojená, ale asi ne natolik co jsem od toho očekávala. Třeba Nivea je za mě lepší krásně voní a i třeba přesně pánský řady mám od nich rád :)

    OdpovědětVymazat
  9. Z Oriflame som si kedysi objednávala, no už dlho som si nič od Oriflame nekúpila. Na Vianoce som akurát dostala krémy na ruky a sú fajn.

    OdpovědětVymazat
  10. Sprcháč vypadá super. :) Jinak z Oriflame nenakupuji, teď už ani ne z Avonu, jak nejsem v kolektivu.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)