New (189)

by - března 23, 2022

 Zdravím a vítám Vás u dalšího článku. 

Tentokrát se vrhneme na novinky, protože jsem nakupovala, tak bych se ráda o to s Vámi podělila. :) 

O víkendu jsem byla ve Sportissimu, potřebovala jsem nějaké boty a tyto mě docela zaujali. :) A jsou pohodlné, takže jsem je brala. :) 


Ještě o víkendu když jsme nakupovali v Kauflandu, tak jsem si vzala ve slevě tento šampon od Schaumy. Má mít extrakt až ze 7 organických bylin. Voní skvěle, takže se na něj těším. :) 


Dneska mi přijela Česká pošta a v něm balíček od DR. Maxe co jsem si objednávala o víkendu. Už jsem neměla žádné takové vitamíny do vody a tak první volba padla na šumivky do vody plus nějaký ten vitamín C :) Ale to bych nebyla já a mrkla jsem i do sekce kosmetické. Zaujal mě tam Ricinový olej, o kterém jsem si přečetla, že je dobrý i na bradavice, takže rozhodně vyzkouším a uvidíme. A za cenu 150 Kč jsem si vzala i nějakou tu paletku od  Revolution, za tu cenu jsem ji prostě musela mít, růžové odstíny já miluji, takže volba byla jasná. :) 



A jako poslední byla objednávka Oriflame produktů. Objednávala jsem společně s mamkou, takže jsem toho i využila. :) 
Ve slevě jsem našla ten skvělý krém na ruce ve velikost XL, hodně si ho chválím měla jsem ruce jak miminko. Potom jsem vzala nějaký ten sprchový gel, který voní svěže. 
Nesmí chybět můj milovaný čistící gel Love Nature, který velice ráda používám při sprchování, protože je to rychlé. Co měli ještě jako novinku, tak je právě zázračný kelímek s vůní jahody, to je prostě lahoda, mňam! ♥ A chtěla jsem i nějaké ty vůně jako první jsem zvolila sladkou vůni a to Love Potion Secrets, krásně sladká vůně. A druhá je vůně Joyce Jade, která je taková svěží, květinová, ale velice příjemná vůně, kterou mám ráda. A podle mě velice vhodná na letní dny. 




A tak to by bylo pro dnešek všechno. Co jste vy pořídili? :) 




You May Also Like

13 komentářů

  1. přeji, ať produkty i boty dělají radost :) já včera rozbalila svůj balíček s kosmetikou a chystám o něm článek :) a jinak klasika... zase si našla nějaká ta kniha cestu do mé knihovny :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, letos jsem taky pořizovala botky na nějaké to větší chození, no ještě jsem se neměla k tomu je pořádně rozšlápnout, to je u mě kámenem úrazu. Vitamíny já teďka vůbec neberu, snažím se nezatěžovat ledviny, s kterými mám poslední dobou problémy, paletka však vypadá moc hezky. Já v předchozím Oriflame katalogu ukořistila akorát výplň do drdolu a plátýnkovou Optimals masku, no v novém katalogu se chystám na ty nové/nově přebalené Love Nature.

    Měj se hezky,
    Sabča

    OdpovědětVymazat
  3. Ty botky jsou boží, ta kombinace černé s šedou a růžová k tomu mě hodně baví :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě hodně lidí už mi řeklo, že podle fotky to vypadá růžové, ale ve skutečnosti to je taková oranžová. :D

      Vymazat
  4. Nice products! Hope you have a good day :)
    Lara
    www.verylara.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tenisky vypadají velmi pohodlně, tak ať ti slouží a dobře se ti v nich cvičí a chodí. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Botky vypadají super. Já si teď taky kupovala nový z Deichmanu. Celé černé, sportovní. Už se těším, až je někam vytáhnu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem si nedávno udělala radost koupí nových bot. Člověku to hned zlepší náladu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Po nových teniskách se budu muset taky podívat :) Já si koupila online nový školní baťoh, ale musela jsem ho vrátit, nevyhovovaly mi popruhy :( Tak se asi vrátím ke staré dobré klasice, obrážení obchodů a zkoušení, jak mi budou sedět :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  9. Nejvíce mě zaujaly boty na cvičení, ty jsou moc hezké a klidně bych také takové nosila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja si tento mesiac potrebujem kúpiť magnézium. A tá paletka od Revolution je krásna

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé novinky. Hodně se mi líbí ta paletka a šampony Schauma taky zvyknu kupovat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, boty jsou moc pěkné. Já si kupovala sportovní zravotní na stránkách Santé, překvapilo mě, že zdravotní boty i s nepromokavou vrstvou jsou tak levné :) Magnézium si občas také kupuji.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)