Recepty na rychlé dobroty // Denis Henry

by - dubna 09, 2022

Vítám Vás u dnešního článku, tentokrát to bude trošku neobvyklé. 

Byla mi nabídnuta spolupráce ze stránek Denis Henry a mohla jsem si vybrat něco do kuchyně a můj výběr dopadl takto, že jsem si vybrala misku kulatou a takovou velice netradiční barvu a tím je zelená. Hrozně moc jsem chtěla kameninovou mísu ať už na různé saláty, nebo právě na pomazánky se skvěle hodí. 

Já si vybrala zelenou kameninovou mísu, která má 21 cm, objem 1,1 l a která je momentálně vyprodaná, ale najdete tam různé mísy i jiné barevné provedení. 

Celkově Denis Henry nabízí spoustu produktů jako jsou například hrnce, pekáče na pečení, mají plno druhů nožů, prkýnka na krájení a různé kuchyňské potřeby. Opravdu si vybere každý. 

No není nádherná??? :) 

Dělám v ní plno růžných salátů a to především tento rajče, paprika, balkánský sýr vše zamíchat přidat sůl a pepř a máme hotovo. 

Potom dělám i vajíčkovou pomazánku a do ní dám uvařené vejce, cibuli, majonéza (může být i pomazánkové máslo), trochu soli a pepř a máme hotovo. 

Miluji i tuňákovou pomazánku a tu stačí jen tuňák v oleji, pomazánkové máslo, cibule, pepř. 

Potom různé saláty jako je rajčatový - rajčata, cibule, ocet, cukr, sůl

okurkový salát - okurka, ocet, cukr, sůl



Jsem z mísou naprosto spokojená, není zas tak těžká, jak jsem si myslela, že bude. Dávala jsem ji i do myčky a vše proběhlo v pohodě. Co mě zaujalo, tak že se může dát i do mikrovlnné trouby, takže za mě super. Je fakt krásná a jsem ráda, že jsem si vybrala tak neobvyklou barvu. 




You May Also Like

5 komentářů

  1. Vypadá to dobře, rychlo recepty jsou nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Saláty dělám také moc ráda, hlavně teď na jaře a v létě na ně nedám dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mísa je krásná a ty mňamky z ní jsou ještě lepší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Občas dělám obdobní rychlo recepty a je to moc fajn. Jinak mísa je suprová, ta by se mi hodila k příteli. Něco takového na saláty postrádám.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)