Recenze: Kulma na vlasy a Batiste suchý šampon

by - května 07, 2022

 Vítám Vás u dalšího článku, 

naskytla se mi nabídka na spolupráci s eshopem holime.cz a já si mohla vybrat nějaké produkty. Takže jsem se zaměřila spíše na produkty na vlasy. A mým snem si bylo pořídit kulmu na vlasy, protože mám ráda vlnité vlasy hodně často si dělám právě zaplétané copánky. A tak kulma mi přišla nejvíc vhod, že jsem si ji nakonec vzala. 

A tím je tato kráska od Rowenty for Elite, je velice krásná a taková jednoduchá. 

Vlastnosti: 

  • - Kulma vytvoří přirozeně vypadající lokny díky kónickému tvaru
  • - Nastavte si teplotu podle vašeho typu vlasů
  • - Turmalínový povrch s keratinem pečuje o vlasy
  • - Vybavena termostatem pro ideální regulaci teploty
  • - Za 60 sekund připravena k použití
  • - Ochranný návlek na prsty pro vaši bezpečnost


Můj názor? 
Nejprve jsem s ní měla docela dost velký problém jak s ní zacházet, protože nikdy v životě jsem ji neměla, takže aby byli vlnky stejné, tak jsem se to nějak musela naučit, ale nedívala jsem se na žádné videa apod, prostě jsem to zkusila a výsledek je docela dobrý. Ale musím říct, že to zabere minimálně 20 minut, než nakulmujete celou hlavu. Což jako nevadí, ale pro toho kdo spěchá to asi nebude, ale pro lehké vlny si myslím že i jo. Byli k tomu i takové rukavičky na prsty, takže tohle je velké plus, nikdo nechce být určitě popálen. Vlnky vydrží po celý den, takže s výdrží jsem naprosto spokojená. S kulmou se zachází dobře, je lehká. Já jsem s ní naprosto spokojená a doporučuji všem, ale co jsem zahlédla, tak na jejich stránkách už bohužel ke koupení není, tak třeba na jiné stránce bude. 





Občas každý prostě nemá náladu na umytí vlasů a tak sáhneme po skvělém pomocníku a tím je suchý šampon Batiste. Vyzkoušela jsem už různé suché šampony, ale žádný nebyl tak skvělý jako je Batiste. Prostě ověřená klasika. Je určen pro všechny typy vlasů, je s jemnou vůní, oživuje vlasy, zbavuje mastnoty a dodá objem. Jsem nadmíru spokojená, protože po tomto šamponu mám zpátky vlasy bez mastnoty a k tomu ještě malý objem, takže za mě proč ne. Akorát opět ho na stránkách nemají skladem, takže musíte vybrat jiný, ale myslím, že jsou všechny skvělé jako je tento. 




A já moc děkuji eshopu za poskytnutí produktu k recenzi, protože tímto spolupráce nekončí. Příště se můžete těšit na recenze šamponů. 



You May Also Like

4 komentářů

  1. Podobnou mám také doma a nemůžu si jí vynachválit. :) Jinak na Batiste šampony nedám také dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Suché šampony od Batiste jsou super. Ty taky ráda používám. A kulma vypadá skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Batiste šampony jsou klasika, kterou musím mít pořád doma :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)