I v létě je potřeba hydratace

by - července 23, 2022

Vítám Vás u nového článku a dáme si po dlouhé době opět recenzi. Jak už jsem zmínila i v létě je potřeba pokožku hydratovat tak tady mám dvě novinky od Garnier.



Malé info - GARNIER Body SUPERFOOD tělový krém s avokádem má příjemnou, svěží a lehkou texturu. Pokožku hydratuje až do hloubky 10 vrstev a zanechává ji hydratovanou až po dobu 48 hodin. Péče vhodná pro suchou pokožku. GARNIER Body SUPERFOOD tělový krém s avokádem je bez složek živočišného původu ani jejich derivátů.
 

Můj názor: Já si tento tělový krém velice oblíbila. Není vůbec hutný, dobře se roztírá a taky nádherně voní po avokádu. Líbí se mi jeho složení. Jeho hydratace je opravdu dostačující, vůbec jsem neměla žádnou suchou pokožku a teď v létě je hydratace potřeba.



Malé info - GARNIER Body SUPERFOOD tělový krém s výtažkem z vodního melounu a kyselinou hyaluronovou má příjemnou, svěží a lehkou texturu. Pokožku hydratuje až do hloubky 10 vrstev a zanechává ji hydratovanou až po dobu 48 hodin. Péče vhodná pro dehydratovanou pokožku. GARNIER Body SUPERFOOD tělový krém s melounem je bez složek živočišného původu ani jejich derivátů.



Můj názor - Tohle není klasický krém, ale gel, což je super, protože je to něco jiného. Jeho vůně je po melounu úplně autentická. Gel se dobře roztírá, jeho hydratace je dostačující. Pokožka svědí, ale po chvíli přestane. Opravdu jsem nadmíru spokojená a všem rozhodně doporučuji.




Já musim fakt uznat, že tohle se Garnier neskutečně povedlo, jsou sice trošku dražší, ale za tu cenu se opravdu vyplatí. 

Zakoupíte v prodejnách DM a stojí 199 Kč.

You May Also Like

7 komentářů

  1. Ani jsem nevěděla, že Garnier tyto produkty má, děkuju za tip :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, teda já bych krém za dvě stě, co mě bude chvíli svědit asi nechtěla :-D ale znám od nich masky a tam to je taky jak která řada. Banánová mi nesedla vůbec, ale papája byla vcelku fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Já se přiznám, že se moc nemažu. Jo, jo, jsem ostuda. A když už, tak používám spíš olejíčky. Ale tyto krémy vypadají celkem dobře :-)

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto krémy odzkoušené ještě nemám :-) Když mě pokaždé dá někdo krémy k narozeninám, nebo k Vánocům, že mám pořád co zdělávat :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy ozkoušené nemám, super článek :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  6. Sice jsem je nezkoušela, ale tahle značka dělá skvělou kosmetiku. Určitě bych je chtěla někdy vyzkoušet. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)