New (190)

by - srpna 05, 2022

 Vítám Vás u dalšího článku, tentokrát se vrhneme na novinky. Jako je toho opravdu spousta, tak doufám, že se Vám článek bude líbit. :)) 

Začnu nákupem z Pepca, ty jejich trika jsou naprosto luxusní, neznám nic lepšího. A myslím že stojí 60 Kč. Vzala jsem tam i ponožky.



Tohle byl nákup ze sekáče, tuto halenku jsem tam ulovila za 39 kč, jako fakt se mi líbí a je velice příjemná.



Novinkový článek by nebyl bez nákupu v Decathlonu, já tyto kraťase neskutečně mám ráda, jsou totiž pohodlné a ty barvy jsou skvělé, akorát mi vadí, že nemají kapsy, ale tak nevadí. :) 



Plus i trička, které hned po Pepcu tam mám také ráda. :) 


Objednávala jsem si pár věcí i Dr Maxe lékárny a vzala jsem finish tablety do myčky nějaké eko a musím říct, že opravdu dobře umyjí nádobí, což jsem nečekala. Poté jsem vzala také eko aviváž a jar. Nesmí chybět hadříky od viledy, zubní kartáčky a co tu mám z kosmetiky je Ziaja oční krém, zatím jako je fajn. 


Zastavila jsem se i v Kik a vzala jsem sportovní podprsenku a k tomu dokonalé kraťase, které nosím teď fakt často a taky nemají kapse. 


A tahle halenka se mi tam hrozně moc líbila, moje oblíbená.


V Rossmannovi jsem si vzala dvě vůně. Obě pěkně voní.



Opět nákup triček z Pepca, taky je máte tak rádi? :) 


Nákup ze sekáče v podobě dlouhých kalhot, já prostě mám ráda tyto společenské kalhoty, jsou totiž velice pohodlné. Vzala jsem si tyto bílé, které jsou bez kapes. Za všechny kalhoty jsem zaplatila 39 Kč



Další kalhoty už jsou z kapsami a jsou šedé. 



Zastavila jsem se i v Tetě. Nutně jsem potřebovala odličovací tamponky a tyto byli v akci. Vzala jsem i šampon od Garnier, který krásně voní. A k tomu dva odstíny laků od Miss Sporty. 


Mohla jsem si vybrat podprsenky na Astratexu a vybrala jsem si tady tuto krásně bílou podprsenku, která je velice pohodlná a už se těším až Vám o ní povyprávím v samostatném článku. 


To byli ale sakra dlouhé nákupy, tak snad Vám to nevadí. Určitě mi napište co jste si v poslední době pořídili Vy?






You May Also Like

8 komentářů

  1. No absolutní paráda! Takových věcí. Hrozně moc se mi líbí ty kalhoty ze sekáče a za 39,-? No to bys byla blázen, kdybys je tam nechala. A super podprsenka z Astratexu, já tam také nakupuji a jsem moc spokojená. Mají krásné prádlo. Nejvíc si vychvaluji ty polovyztužené podprsenky, protože dělají opravdu nádherný dekolt.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Míšo, já furt byla proti Pepco tričkům taková předpojatá nebo jak to říct, ale nedávno jsem si dvě koupila, protože mě fakt zaujal potisk. No a jsem mile překvapená, za 60 Kč teda jako budu asi nakupovat trička častěji v tomto řetězci. Nějaké volnější letní kalhoty mám v plánu si pořídit, džínovina mi v těch tropech, co byly nedělala vůbec dobře. Na řadu od Fructis s vitamíny jsem taky koukala, ale mám toho teď doma kopu, tak možná počkám až na recenze, co na to kdo řekne. Měj se hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. já opět jen knihy, vlastně jednu jen :D a deskovou hru :) jinak se snažím krotit :)

    OdpovědětVymazat
  4. To byly opravdu velké a úspěšné nákupy. Vůni od značky Spirit jsem si také nedávno pořídila a na takové to běžné nošení jsou moc fajn a stojí pár korun :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Sem tam si tričko z Pepca také pořídím. Jsou strašně příjemná na nošení a i obrázky / nápsiy na nich vypadají pěkně. :) Bílé tričko s černým srdcem máme společné. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluji chodit do Pepca na trička. Některé mám taky doma a jsou prostě super. Krásné novinky. Líbí se mi i ty kraťasy. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, na oblečení do Pepca nechodím, spíš na domácí potřeby. :)

    Ale možná někdy vyzkouším...

    Ela

    OdpovědětVymazat
  8. Do Pepca také chodím hrozně ráda. Ale na tyhle trika jsem tam nenarazila asi je stihli jiní vykoupit. :D Já si teď pořídila nové stříbrné náušnice a vánoční povlaky na polštáře. :D

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)