Recenze : Syoss versus Bylinný šampon

by - listopadu 16, 2013

Dneska přidávám ještě jeden článek, za chvíli se půjdu podívat na Ravenswood :)) Takže čím začnu bude to taková neobvyklá recenze, protože versus jsem tu ještě neměla. Zjistila jsem, že v účincích syossu a přírodního bylinného šamponu není zcela daný rozdíl, nebo-li já žádný nepociťuji, možná trochu tak se pojďme na to podívat :))


Tady mám ty moje tři krasavce :))


Co je to vlastně ta řada supreme colection? Je to zdokonalená péče profesionální kvality. Prvotřídní kombinace nejúčinnějších regenračních ingrediencí sloučených do technologie Cellular Hair Restore - s mikronizovaným keratinem, koncetrovaným proteinem a lipidovým elixírem. Pro regeneraci vlasů jako nikdy předtím.

 Jako první tady mám kondicioner, který jemně uhlazuje povrch vlasů pro perfektní rozčesatelnost - tohle musím jenom a jenom potvrdit po kondicionéru vlasy perfektně rozčesu umyté vůbec nějak neškudlí :) Dále regeneruje i extrémní poškození - no tady nevím, ale mám vlasy jinačí. Regeneruje hluboko uvnitř vlasových buněk - to je dost možný, jednak nemohu posoudit. 



Stejnak nejlepší je když se může vymáčknout jen to kolik opravdu potřebuji :) 


Řekla bych že má takovou krémovou konzistenci :) 


S černým vrškem tady mám šampon. A co tento dělá? Má zajistit cílenou regeneraci vlasů. Regeneruje hluboko uvnitř vlasových buněk. Se šamponem tak jako s kondicionérem jsem spokojená na 1000% :)) 


Také klasické otevírání a vymáčknutí :) 


Tady je taky nějaká ta krémová konzistence akorát to není v podobě mléka, ale světlé a má takové zlatavé částečky :) nevím jak to jinak nazvat :D Musím říct, že oba výrobky jak šampon tak kondicionér velice příjemně voní! :) Nedokážu říct po čem voní. :) + pění dost ( já mám ráda šampony, které hodně pění, cítím se fajn :D) 

Šampony Syoss zakoupíte ve všech drogérií za cenu do 200kč já je koupila oba ve slevě za 99 kč jeden :)

Jako poslední tady mám přírodní bylinný šampon.  
Jeho složení vypadá asi takto : 
neobsahuje chemikálie, alkohol, sulfáty nebo výrobky ze zvířat
  • unikátní kombinace léčivých bylin
  • aloe vera gel
  • esenciální olej z bazalky
  • výtažky z okurky
  • cynodon doctylon [herb]
  • Organic Aloe vera gel
  • coco mono ethanolamide
  • coco di ethonolamide
  • Alpha Olefin
  • glycerin
  • kyselina citronová
  • pitná voda

Na co je šampon určen? Především pro poškozené a lámavé vlasy což je můj případ :D
Jaká je jeho konzistence? Jeho konzistence je gelová, líbí se mi :) Akorát bych možná vytkla to, že málo pění, ale nevadí mi to, jelikož je to přírodní šampon.
Jakou má barvu?  Barvičku má takovou průhledně nažloutlou  :) 
Balení? Bohužel je v jen 100 ml lahvičce, což se mi zdá málo, protože už mám půlku pryč mám polodlouhé vlasy tak mám spotřebu trošku větší :D Akorát je v takové plastové flaštičce, ale drží nepromačkává se :) 


Vršek je stejný jak u těch Syoss šamponů :) 


Tady nejde poznat, že to vypadá nějaká nažloutlá barvička. :) 

Šampon koupíte Tady za cenu 125kč


You May Also Like

2 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)