Recenze: UV gel lak - PEARLY RED ORANGE

by - srpna 24, 2014

Tak dneska se vrhnu na fotky a takovou malou recenzi na UV gel. :) Hned jsem to musela vyzkoušet v pátek odpoledne, takže dneska jsou tady fotky! :))) Doufám, že se Vám to bude líbit. :)

Dala jsem na doporučení paní, která mi o tom vše napsala, chtěla jsem to na mé přírodní nehty! :) A tak jsem nanesla první gel lak v malé vrstvě pak jsem dala nehty zatvrdit do UV lampy a poté jsem opět nanesla gel lak a nechala zatvrdit v UV lampě na 2 minuty obojí! A poté setřela čističem na gel a poté jsem na nehty nanesla bezbarvý lak pro krásný lesk. :) A já jsem z nehty velice spokojená, akorát bych měla jednu výtku nevím proč, ale na nehtech při tvrzení se na některých nehtech udělal takový vřídek laku, že to sundat nejde :D ale nějak mi to nevadí na efektu to se nijak nezmění. :))) Cena gel laku je 195 Kč. A najdete ho tady http://www.rajnehtu.cz/gel-lak-fantasy-nails/uv-gel-lak-fantasy-12ml-pearly-red-orange-2/













You May Also Like

11 komentářů

  1. Ta barva je super! :-)

    http://enjoycosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je určitě super! Stál by za vyzkoušení :p
    http://yvetadvorakova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, nominovala jsem tě na Tag na mém blogu. :) Budu ráda když se zúčastníš.
    http://fashion-diy-by-annie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. vřídky vznikly,protože jsi dala moc velkou vrstvu. příště-2 slabší vrstvy,ne jednu silnou!

    OdpovědětVymazat
  5. Lepší než lampy je zajít si klasicky do salonu ....

    OdpovědětVymazat
  6. Hrůza,rozpatlané,nehezké a hlavně pod gel lak se taky musí nehty lehce zdrsnit aspon houbičkou,pak se nanáší base gel lak,pak barevný a pak top coat gel lak. Na to,že jsi to studovala o tom moc nevíš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele jasně píšu, že jsem to použila na mé přírodní nehty! Gel nemůžeš nanášet na přírodní nehty, tak to teda pardon, ale asi ty o tom nic víc nevíš. :)

      Vymazat
    2. Lizie ono totiž studovat to a rozumět tomu jsou dvě diametrálně odlišné věci :-) Ty gellaky pro domácí použití se mají dávat na zdrsněné nehty, jinak je to k ničemu, stejně jako výsledek u slečny blogerky ...:-)

      Vymazat
    3. Vy jste tak chytří až to někdy bolí :D :D hlavně že víte co mi paní psala, že? :) Nevíte vůbec nic tak být vámi jsem potichu! :)

      Vymazat
    4. Naco sa zbytocne rozculovat. Pisali len pravdu. Gel lak sa pouziva nasledovne: 1. zdrsnit nechty lestickou. 2. naniest base coat (priehladna vrstva), vytvrdit v lampe. 3. naniest farebny gel lak, vytvrdit. Podla potreby este jednu vrstvu 4. naniest top coat (priehladna vrstva). Bublinky vznikaju, ak je nanesena prilis hruba vrstva. Gel lak sa nanasa v ovela tensej vrstve, ako bezny lak. Je na to mnozstvo videi na youtube. Gel lak sa nesmie nanasat priamo na necht. Moze ho poskodit.

      Vymazat
  7. Krásná barvička :) já červené nehtíky miluji!

    Nela z Beauty charm

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)