Recenze: Oriflame tužky na oči

by - října 18, 2014

Tak a jsme po noční no v první chvíli se zdála, že práce opravdu nebudu ty 4 hodiny do 23 hodiny :D já na jekéhosik šéfa když jsem viděla ten jeho pohled kolik nás jakože přišlo tak jsem se ho zeptala no work? A on yes a šel volat, nakonec nám teda něco našly a uteklo to strašně moc rychle. :) Zabavily jsme se, pokecaly :D některým Polákům jde rozumět vše, ale některých ani za mák :D Spát nejdu, protože jdeme na 12 hodin do restaurace kde si zaplatíte 7-10 liber a můžete si vzít z jídla cokoliv najdete tam saláty, testoviny, rýže, omáčky, pizza, maso, krokety atd a muzete si brát v jakémkoliv množství, mňamka miluji to tam :))

Dneska se vrhneme na recenzi dvou tužek, jedná se o Oriflame produkty, starý a nový :)


Balení je prostě klasické uzavíratelné víčko, které je na zacvaknutí, je to úplně v pohodě a takové typy tužek mám nejraději :))) 

Vůně ta není nijak než žádná :D

Barva ta novější verze smooth definer je samozřejmě černá tužka ale ta spodní verze je taková hooodně tmavě hnědá. :) jsou to velice výrazné barvy. :) 

Konzistence ta je tuhá. :) 



Výdrž ta je zdá se být vysoká 8 hodin přibližně, ale není to u všech stejné. 

Pigmentace jak vidíte na fotce tak opravdu je hodně vysoká a doufám, že aspoň trochu vidíte rozdíl ta vrchní čára je černá a ta spodní je hnědá vždy u konce to jde rozpoznat jaká barva to přesně je. :)) 



No co bych jim jen vytkla je to, že na víčku na horním se trošku obtisknou, ale zase to není taková největší chyba. :) 

Klady

+ cena
+ balení
+ konzistence
+ výdrž

Zápory  

- trošku se obtisknou na horní víčko

Tu novější verzi smooth definer zakoupíte v katalogu Oriflame do 100 kč. 

You May Also Like

1 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)