New (76)

by - listopadu 30, 2014

Ve ctvrtek mi pritel objednal darecek na vanoce  a to kosmetiku od laidbare, tyhle pripravky jsem videla u jedne blogerky v boji proti akne tak jsem rekla, ze to musim take vyzkouset. Jelikoz s tim uz dlouho bojuji a podle te jejich fotky ji to hodne pomohlo, ale rekneme si pravdu kazdy ma jinaci plet a bud to muze pomoct, nebo nemusi. Oba produkty jsou prirodni.

Znate tuhle znacku?


Jako prvni je tohle serum akorat vtipne je, ze jsem myslela ze serum byva vetsinou kremove, ale tohle je olej, myslela jsem ze bude plet mastnejsi, ale neni. Pekne voni. Podrobnejsi recenze bude az uvidim vysledky. Cena produktu 10 liber.




 A tohle maska na rozsirene pory. Take pekne voni. A recenze bude az poradne vyzkousim. Maska se mi cela vsakla do pleti, ma se nechat 10 minut a pote oplachnout, ale ja to nechala pul hodiny a nic se nestane. Maska ma jeste takove peelingove castecky, takze jsem si rovnou udelala maly peeling pri smyvani 😀. Maska stala cca kolem 7-8 liber, ted si jista nejsem.



You May Also Like

3 komentářů

  1. Vidím to poprvé. Těším se na recenzi. Vyfot se ted a potom ukaž jak ti to pomohlo. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teeeda jaktože už to můžeš fotit když to máš na Vánoce? :D jinak jsem na recenzi taky moc zvědavá (ikdyž mě už akné netrápí co jsem přešla na přírodní kosmetiku v podobě Hauschky atd)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)