4.12.2014

by - prosince 04, 2014

Zdravim, dneska bohuzel jen kecaci clanek, protoze na vymysleni clanku v momentalni chvili nemam cas. V praci mame ranni coz je sice fajn, vstavame v 5 rano a vracime se zase za tmy kolem 17 hodiny. Takze na foceni produktu neni tak nejak cas. O vikendu se chystam vyfotit a udelat recenzi na paletku stinu od Mua. Hned zitra bych chtela zverejnit spotrebovano ikdyz bude foceno pri umelem svetle.

Jak se mate vy? V CEsku je pry snih, no taky bych ho tu celkem I brala 😀 a jak se tesite na Vanoce? Ja se tesim vanoce nekde jinde nez v cesku. Kdyz jsme teda u tech Vanoc co budete chtit za clanky, nejake vanocni, cokolik? Reknete a bude Vam to splneno.


You May Also Like

4 komentářů

  1. awesome pic!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja sa na Vianoce veľmi teším. Hlavným dôvodom sú asi tá atmosféra, jedlo a prázdniny :D. Ja by som rada videla nejaký článok s dekoráciami. Tie mám najradšej a veľmi ma inšpirujú. U nás prvý sneh napadal minulý týždeň v utorok, no v stredu už zmizol a všade bolo len blato. To isté sa stalo aj tento týždeň. Trochu som z toho smutná, no nedá sa nič robiť. Inak, chcela by som ťa pozvať na Vianočnú Súťaž, ktorá práve prebieha na mojom blogu. Stačí splniť pár podmienok :)).
    Stronger2gether Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. ČR je zasypaná sněhem, ledovkou a tady nic. :-D Na Vanoce už se netěšívám tak jako kdysi, takže normálka. Od té doby, co mi řekli, že Ježíšek neexistuje je to o ničem. :-D :-D A clanky muzou byt Vanocni. Zalezi jak budes mit cas psat :-)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)