Moje závislost Yankee Candle

by - dubna 09, 2016

Ano přesně tak mluvíme o závislosti Yankee Candle. Já jsem s vosky od této značky velice spokojená, provoní pokoj během chvilky a někdy je vuně více výrazná a někdy méně, ale i přesto jsem velice spokojená. Včera jsem vyzkoušela poprvé si koupit svíčku sice zatím malou a musím říct že vážně bomba! :))))

Riviera Escape (Hurá na riviéru) Přímořská vůně rušných promenád, plných rozkvetlých květin, zářících svými pestrými barvami na slunci. Úžasná kompozice s lehkou vůní mořské trávy, připomínající svěží pánskou kolínskou.

My serenity(Můj vnitřní klid) Zklidňující vůně s hřejivým arómatem hrušky a pomeranče, které se mísí s tropickými květy a jemným pižmem. Vrchol: mandarinka, hruška, zlatý ananas. Srdce: ibišek, plumérie. Základ: bílé pižmo.

Summer peach - (Letní broskev) Čerstvé právě utržené broskve v sadu, které lákají k chutnému a šťavnatému prvnímu zakousnutí. Naprosto lahůdková vůně pro ty, kdo milují sladké zralé broskve. Chvála horkému letnímu slunci!

Vanilla lime (Vanilka s limetou) Hebká a osvěžující vůně…krémová bohatost vanilky se sladkou cukrovou třtinou a kapkou limetkové šťávy. Tato klasická oblíbená vůně patří mezi tzv. „platinové vůně“, 14 světově nejprodávanějších svíček od Yankee Candle.


You May Also Like

4 komentářů

  1. Milujem YC ♥ Už som na ne minula riadny balík :D Až sa to hanbím priznať :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju yankee candle,Sama mám 2 vosky,a naprosto je miluju a hrozně si je šetřím,.. :D

    simplegirlcz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych chtěla taky svíčku, ale přijde mi líto dát za ni tolik peněz. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)