Oblíbenci (Červenec 2016)

by - července 31, 2016

Přeji krásnou a pohodovou neděli.

Já mám dneska článek a tím jsou oblíbence za měsíc Červenec, jelikož je konec měsíce, tak už je třeba psát takové klasické články (oblibence, spotřebováno) :) Jak se máte při nedělním dni? :) My opět máme noční směnu minulý týden jsme měli dva dny po 12ti hodinách, 4 hodiny utekly rychle, ale zbylých 8 hrozně se vlekly. No nic nebudu Vám povídat o mém dni v práci :D ale vrhneme se na oblíbence. Uvařte si k tomu kávu a přeji pěkné počteníčko.

DOPLNĚK
Tento doplněk je prostě můj nejvíc oblíbený, jelikož jsem ho dostala už tak před 3 roky na Vánoce. Mám ho moc ráda, byl to jako set řetízek a k tomu srdíčkové naušničky. Ráda je jako celek nosím.





RTY 
Asi se budete divit, že tu mám něco od Avon když ho přece tak nesnáším. Ale tento balzámek na rty je super! Krásně voní a tento měsíc ho používám vždy před cestou do práce. Na rtech vydrží normální čas jako ty dvě hodinky bez pití. Pomáhá mi v suchých místech na rtech, určitě o něm připravím i recenzi. 


OČNÍ STÍN / KRÉM NA RUCE
Oční stíny tentokrát žádné nemám, protože jsem si moc nelíčila oči. A tak jsem tu zvolila kategorii krém na ruce a tím se stává tento od Dermacol gold elixir. Voní přímo nádherně, používám ho na noc, je super, Je krásně vyživujicí, správně mastný, vsákne se rychle. 


NEHTY
Tu bohužel nic nemám, vede opět pruhledný lak na nehty od Essence.

TOALETNÍ VODA
Předtím to byla Katty Perry, tento měsíc je to toaletní voda od Yves Rocher, stala se mou oblíbenkyní, protože na jaro a léto je skvělá! Mám vůni Cherry Bloom a ta voní prostě uplně božsky! :) Velmi jsem si ji oblíbila, vydrží vonět až 8 hodin, za mě naprostá spokojenost. 


VLASY
Dnes se budu bavit o suchém šamponu od Batiste, tohle je prostě moje láska při neschopnosti si umýt vlasy, tak tento pomocník mi vždy pomůže. Tento je XXL volume a je opravdu super! :) 


Takže tohle byli moji oblíbenci za měsíc Červen, kdyby Vám tady chyběla nějaká kategorie tak můžete napsat do komentáře jakou by jste jeste chteli u mě vidět kategorii. :)) Budu se těšit na Vaše komentáře. PA :-*


You May Also Like

8 komentářů

  1. Skvělí oblíbenci a opravdu se divím, že je mezi nimi Avon. Srdíčko vypadá hezky a Batiste používám taky, zatím mě nikdy nezklamal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. toaletku ma kamaratka a vždy sa nad nou roztaaapam,ta vona je krasna ❤️
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
  3. Mňam, cocoa butter bych ráda někdy vyzkoušela. Toaletní vodu YR mám, akorát tu se zeleným čajem. Ta vůně je neskutečná! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Toaletní vody od Yves Rocher jsou skvělé. Kamarádka má také tuto s třešňovým květem, mamča má zase nějákou citrusovou.. čekám jen kdy mě to popadne a zajdu si taky nějákou vybrat!
    http://spice-of-life.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Suché šampony od Batiste mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)