Recenze: Micelární voda Nutraeffects Avon

by - července 12, 2016

Dneska tu mám recenzi na téma micelární voda. No abych pravdu řekla já Avon moc v lásce nemám, nevím proč, ale je mi sympaticnejsí Oriflame. Ale vraťme se zpátky k Avonu a téhle micelární vode. Co myslíte vyhovuje mi, nebo ne?


Balení je 200 ml, což v pohodě stačí na nějaké 3-5 měsícu kazdodenním odličováním. Obal mi přijde hrozně obycejný a to že se jedná o plastovou lahvičku se šroubovacím víčkem. Nadpisy jsou modrým protože se jedná o vodu pro všechny typy pleti. Já jsem měla i krém s bílým víčkem a teda hruza vyhodila jsem ho. Přečíst si můžete TADY. Proto si žádné výrobky od Avon nekupuji nevěřím složení.

Vůně a tady o tomto bude celá dnešní recenze téhle micelární vody! No při prvním přicuchnutí to opravdu nemá žádnou specifickou vůni, ale jakmile ho nanesu na tamponek a vyčistím pleť tak mi to vážně smrdí a to čím to by jste vážně asi neuhodly, ale cítím v tom chlor, jako kdybych byla právě v bazenu. Možná mám vadný kus, protože jsem všude četla že je skvělý atd. Mě bohužel skvělý nepřipadá. 


Barva jak jinak nez pruhledná.

Konzistence ta je tekutá. 


A co ní říkám já? 

Jak už jsem zminovala výš, tak mě vážně zklamala takovou divnou chlorovanou vůní, možná mám vadný kus, ale trošku jsem pátrala do složení a našla jsem složku chlorphenesin, o níž se dá dočíst, že může vyvolávat alergické reakce, je mírně toxická a při přímém kontaktu může vážně poškodit oči, krom toho dráždí dýchací orgány. Odlíčí sice celkem dobře, ale mě prostě nevyhovuje ta vůně po chloru. Já za sebe opravdu nemohu micelární vodu doporučit. A to si ji tak každý vychvaluje, je to síla co ve složení občas najdeme. :)  Ted nevím zda ji mám vyhodit, nebo ji mám jenom prece používat na umývání stetcu. 




Klady

+ cena
+ šroubovací víčko
+ využiji ji na umývání stetcu

Zápory

- obsahuje chlorphenesin
- smrdí po chloru 

Zakoupíte na stránkách Avon.cz ve slevě je za 129 kč 


Já dávám 1 hvězdičku z 5


You May Also Like

11 komentářů

  1. Micelární voda a jde z ní cítit chlor? No, tak to by mi taky vadilo. Od Avonu nic nepoužívám, taky mi přijde sympatičtější Oriflame. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Fuu, tak to zloženie ma riadne vystrašilo, asi by som ju vyhodila a vymenila za nejakú inú... To je skutočne sila, ćo všetko sa v kozmetike nachádza :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji nepoužívám, použila jsem ji vseho vsudy jen 2 krát.

      Vymazat
  3. Být tebou, určitě bych ji už nepoužívala! Na čištění štětců leda.. :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepoužívám ji, pouzila jsem ji jen dvakrát a to dva mesíce zpět.

      Vymazat
  4. celkom ma tvoja recenzia prekvapila, pretože inak vyzerá micelárka naozaj dobre... túto teda asi obídem :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Já tuto micelárku měla taky, taky jsem na ní psala recenzi a nesedla mi, ale z této řady mi krém seděl.

    OdpovědětVymazat
  6. Já od AVONu miluju laky... mají krásné barvy (i třpytivé, kterých stačí jen 1 vrstva a dobře se odlakují) + dlouho vydrží.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Avon moc nepouzivam, vetsinou se ke mne dostane formou darku. Vyzkousena mam telova masla a mleka.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)