Recenze: Hydrofilní odličovací olej Saloos

by - listopadu 10, 2016

Dobré ráno, já Vám dnes přináším recenzi na tento odličovací olej :) Ano slyšíte dobře je to odličovací olej, která se smíchá s vodou a vznikne emulze na odličování :)))

První se podíváme na menší info ze stránek http://www.saloos.cz/

Hydrofilní odličovací olej Hydrofilní odličovací oleje Saloos patří k tomu nejlepšímu, co můžete své pleti dopřát. Důkladně a přitom šetrně čistí pleť, předávají jí sílu přírodních látek, zjemňují ji a uklidňují. Připraví ji pro další ošetření a regeneraci. Jsou vhodné na jemné oční partie i citlivou pleť se sklonem k podráždění. Snadno odlíčí také voděodolný make up. Jejich základ tvoří mandlový, bio slunečnicový a bio sezamový olej. Obsahují pouze nezbytně nutné množství bezpečných a jemných emulgátorů.

Vlastnosti hydrofilních olejů - 
  • Jsou vyráběny pouze z pečlivě vybraných rostlin, což zaručuje špičkovou kvalitu.
  • Jejich základem jsou nejkvalitnější rostlinné bio oleje lisované za studena.
  • Díky tomuto nejšetrnějšímu způsobu výroby zůstávají v oleji zachovány veškeré účinné látky.
  • Obsahují nejvyšší možné množství bioaktivních látek a dovedou je v maximální míře předat naší pokožce.
  • Zásadně neobsahují ropné produkty, syntetické parfemace, konzervanty ani barviva.


Balení olej je v bytelném balení ze skla, takže v pohodě ho můžete přibalit i na cesty. Lahvička má 50 ml, což je celkem dost na to když ho používáte denně, stačí opravdu kapka oleje a nevypotřebuješ se tak rychle, což je super. Lahvička je v krásném obalu jsou na ní asi listy právě té meduňky. Má šroubovatelné víčko pod víčkem najdete otvor :)


Vůně já jsem sama překvapená jak nádherně voní, jdou cítit jemně i citrusy aspoň já je tam cítím, je to  velmi příjemná vůně. Tato značka má nespočet vůni těchto odličovacích olejů a tím jsou například Bergamot, Růžové dřevo, Levandule, Granátové jablko atd. Nejlépe kdybych mohla vyzkoušet snad všechny vůně byl by to ráj :) 

Složení Rostlinné oleje lisované za studena: bio slunečnicový, bio sezamový, mandlový 
Esenciální olej: meduňka
PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin
Vitamíny A, E, F


Tady vidíte jaký otvor to má, jde to s ním jedna báseň.. :) 



Co na něj říkám já? Já jsem se popravdě do tohoto odličovacího oleje zamilovala. Zkoušela jsem odličovat s tímto olejem dost dobrou rtěnku ještě z doby kdy rodiče měli takové ty rtěnky co vážně drželi jak zabité, sice mi to dalo zabrat odlíčit, ale olej si s tím poradil velmi dobře.A za to jej chválím. Akorát můj hlavní problém je, že jsem s  ním neodličovala oči toho já se popravdě bojím že mě to bude štípat nebo tak, takže to budu muset napravit a nebát se. Ale na odličení makeupu je výborný vše je bez chybičky odlíčí úplně, pleť po oleji není mastná ani nepne. A co je na tomto oleji nejlepší je právě ta vůně. Myslím si že jsem si vybrala skvěle. Pleť je krásná, vyčištěná já jsem s tímto fakt spokojená. Já odličovací olej zkouším poprvé, takže jsem mile překvapená, že vlastně něco takovou službu udělá. :)) Jinak použití je snadné a to několik kapek dáme na tamponek přidáme trochu vody a vznikne nám taková emulze a potom už odličujeme, jak jednoduché co? :) 


Klady

+ cena 
+ bytelné balení 
+ odličuje
+ vůně
+ je vhodná pro všechny typy pleti

Zápory

- žádné jsem nenašla


Tento odličovací olej lze zakoupit TADY za cenu 84 Kč. 

Oleji dávám 5 hvězdiček z 5


Já děkuji zastoupení Saloos za poslaný balíček a v něm tento odličovací olej 




You May Also Like

5 komentářů

  1. Já již jeden olejíček od Saloos měla - nebyl teda na odličování očí, ale byla jsem s ním opravdu spokojená. Tento by mě také dost zajímal! Tak třeba si ho zakoupím.

    Jinak super recenze!! :)
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  2. saloos jedna z mojich naj znaciek ale ich odlicovace ma nenadchli podla mna oci neodlicia az tak dobre ( a to nepouzivam vodeodolnu riasenku), mozno skusim este raz nejaky :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  3. Já tento olej mám taky, akorát s vůní granátového jablka a je dokonalý. Krásně všechno odlíčí a nebojím se ho použít ani na oči. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Oleje sú super, na odlíčenie veľmi dobré. :)
    Tento nepoznám, no vyzerá skvelo. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)