Recenze: Manhattan Marcel Ostertag Paletka Očních Stínů

by - listopadu 23, 2016

Ahojte, dnes si dáme také recenzi a to na tuhle paletku krásných odstínů od né moc známé značky jako je Manhattan. Značka je na tom cenově jako Essence nebo Miss sporty, což je vážně super, ale v drogeriích ji ještě nezakoupíte. Hlavně ne u nás no. 


Info ze stránek - Paletka očních stínů značky Manhattan z kolekce Marcel Ostertag byly navrženy designérem Marcelem Ostertagem. Stíny v paletce mají nádherné barvy a jejich textura je hedvábně máslová. Součástí tohoto velice roztomilého balení je oboustranný pěnový aplikátor. 



Balení tady se mi vážně paletka líbí což bych řekla, že dělají krásné obaly. paletka je uzavíratelná na magnet což je fakt super a když ji přetočíte tak se vůbec neotevře a zůstane zavřená. Celkově se mi balení hodně líbí, ale jak říkám není ničím vyjímečná . Paletka má množství 5 g. Barvičky nejsou oddělené v kalíšku, ale jsou jakoby spojené.



Barva nese název 4 girl with a violet, má krásné takové fialkové až růžové odstíny. Jeden je tam takový vínovo hnědý ten úplně spodní. Paletka je barvičkami velmi jemná, proto se mi odstíny velmi líbí. 

vidíte na ruce trošku jak paletka práší

Výdrž odstíny pomocí báze vydrží až 6 hodin víc to bohužel nevydrží a bez báze to vydrží něco okolo 1,5 hodiny potom se začnou slévat do linky, což je škoda, protože jsou to pěkné odstíny.

Pigmentace tu vidíte na obrázku výše ty světlé odstíny moc nejdou poznat, ale značný rozdíl tam je, ale jakmile jsem na ruku nanesla ten spodní nejtmavší tak pigmentace je fakt výborná. Na oku jsou v celku pěkné, jemné což mi stačí. 



Co na paletku říkám já?  Paletka se mi sama o sobě moc líbí, hlavně svým designem a že je paletka na magnet, což je super. Co se mi ještě líbí je to, že paletka je v celku malá a vleze se i do té nejmenší kosmetické taštičky, nebo kabelky. Pigmentace je v celku fajn jak jsem řekla výše, jsou to světlé odstíny, takže nečekejte bůhví jak velkou. Ale ten tmavý odstín se mi hodně líbí. A ráda ho používám klidně jen tak na celé víčko. S výdrží to je tak akorát, jen bez báze je to nic moc. Co mě vadí je, že stíny práší, takže doporučuji první nanášet stíny a potom makeup. Je super, že paletka má i oboustranný štětec s ním nanášení jde v pohodě. Paletka není špatná. ale nějak extra mě tato značka nezaujala. 


Klady

+ cena
+ balení
+ magnetické otevírání
+ je velmi skladná 
+ pigmentace tmavého odstínu

Zápory

- práší
- výdrž bez báze okolo 1,5 hodiny
- není uvedena gramáž paletky

Paletku zakoupíte TADY  za cenu 60 Kč.

Já dávám 3 hvězdičky z 5


Já děkuji zastoupení elnino.cz za poslaný balíček a v něm tato paletka očních stínů.




You May Also Like

9 komentářů

  1. Škoda, že ta kvalita není nic moc, protože barvy jsou to moc pěkné! :)
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda výdrže, barvičky má nádherné. I to balení se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tak túto paletku nepoznám, ale jej farby by som asi nevyužila. Jemnú ružovú mám na paletke od essence, ktorá nie je nejak extra úžasná, ale stačí mi.
    Aaa, veľmi sa mi páči toto balenie :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Beautiful colours * Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku vůbec neznám, barvičky jsou sice pěkné, ale třeba s tou výdrží bych nebyla vůbec spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Pamätám si keď Manhattan ešte predávali v drogériách a potom sa jedného dňa vytratili. Ja mám skúsenosť s len jedným produktom, a to s mono čiernym očným tieňom a bola som veľmi spokojná, no jediné, čo mi vadilo bola tiež tá neskutočná prášivosť.

    OdpovědětVymazat
  7. Skoda, ze maju taku kratku vydrz, lebo inak maju naozaj krasnu farbu aj super obal🙂

    OdpovědětVymazat
  8. ten tmavý odstín je opravdu hodně pěkný! :)
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  9. O značce jsem už slyšela, ale žádné zkušenosti s ní nemám, zatím mě nic nenalákalo :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)