Recenze: Revolution Vivid Baked Blush tvářenka

by - listopadu 27, 2016

Dnes je první adventní neděle a já Vám zdravím u dnešního článku, doufám, že neděli si užijete a zapálíte první svíci na věnci.

Tady dám něco o této značce Makeup Revolution Makeup Revolution přináší absolutní revoluci v oblasti líčení! Tato londýnská kosmetická značka nabízí vysoce kvalitní a zároveň cenově dostupnou dekorativní kosmetiku, která vás zcela nadchne! Makeup Revolution se stala populární značkou zejména díky svým luxusním paletkám očních stínů, které nabízejí vysoce pigmentované pestré odstíny všech barev! Kromě těchto paletek také v sortimentu značky naleznete další mimořádně kvalitní dekorativní kosmetiku, jako jsou rtěnky, make-up, tvářenky, pudry nebo štětce!Dekorativní kosmetika Makeup Revolution vás také zaujme svým originálním a zároveň praktickým designem produktů, který si naprosto zamilujete! S luxusní značkou Makeup Revolution dodáte svému líčení skutečnou originalitu a styl. Dekorativní kosmetika Makeup Revolution vám dokáže, že i vysoká kvalita lze pořídit za velice atraktivní cenu a může být tak každému dostupná!


Balení je v krásném kulatém tvaru. Líbí se mi, že balení je na zacvaknutí což je super! Nikde se mi sama neotevře, drží zavřená. Obal je to plastový, ale dosti bytelný. Balení má 6g, je dobře že to na obalu je.

Barva tuhle tvářenku mám v odstínu Hard Day je to velmi zajímavá barvička, ale přesto jsi mě získala, je na naprosto boží a zamilovala jsem se do ní. Je taková světle růžová takové vínová, no popisovat barvičky mi moc nejdou. Odstín se mi, ale hodně líbí na líčku je strašně jemný a krásný. 


Výdrž tady pokud si nějak nesaháte do obličeje, tak vydrží něco okolo 6 hodin. Potom už není tak intenzivní a záleží na každém typu pleti. 

Pigmentace vidíte na obrázku níže, že je to takový pěkný odstín, což se mi vážně líbí. Nemám ráda výrazné odstíny apod. hlavně na tváři. Pigmentace je skvělá, nemám si na co stěžovat. 


 pigmentace odstínu

Co na paletku říkám já? Líbí se mi i balení je především bytelné, takže nehrozí rozbití. Co dále, štětcem se skvěle nanáší, vůbec nepráší, nebo to nějak nepozoruji. Vleze se Vám všude můžete sbalit sebou na cesty. Pigmentace je krásná jak vidíte na ruce výš je to jen jedno přejetí po ruce a pigmentace je vážně super. Co se týká výdrže, tak vážně vydrží do těch 6 hodin, ale zase když máte tendenci si sahat do obličeje, tak něco okolo 3-5 hodin, já si do obličeje nesahám, ale zrovna v pátek jsem ji měla na sobě když jsem byla s kámoškou sednout a tam jsem si sahala do obličeje, tak mi moc dlouho nevydržela no. Tuhle značku mám velice ráda, takže tvářenku mohu jen a jen doporučit. Ještě bych od této značky klidně ráda vyzkoušela její paletky. :) 


Klady

+ cena
+ bytelné balení
+ nepráší
+ pigmentace
+ výdrž bez sahání do obličeje

Zápory

- žádné jsem nenašla

Tvářenky zakoupíte TADY za cenu do 120 kč, nevím přesně protože jsem ji na elnino nenašla

Já dávám 5 hvězdiček z 5 


Já děkuji zastoupení elnino.cz za poslaný balíček a v něm tato tvářenka.



You May Also Like

9 komentářů

  1. Super obsáhlá recenze! Ta barvička je super a určitě si jej koupím, protože jsem na tyhlety bronzery nebo tvářenky ujetá :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavá farba, ale u mňa by sa asi neujala.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. Tvářenka vypadá moc hezky. Tuto kosmetickou značku mám v dekorativní kosmetice asi nejraději. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mě bohužel produkty od Makeup Revolution na tváři nikdy moc dlouho nevydrží :(. Ale barva je to moc pěkná! :)
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct, že vypadá krásně. Mám ráda podobné zapečení maličkosti :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Odstín vypadá moc pěkně, ale osobně mám raději matné produkty:)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)