Recenze: Masky na pleť Balea

by - prosince 29, 2016

Dobré ráno, dneska se podíváme na masky od Baley, které mám nejraději. :) No ikdyž je druhá obyčejná slupovací, tak ta mi vyhovuje o něco lépe, ale více si přečtete. :)


Balení obou masek jsou to klasicky takové pytlíčky co jsou v polovině rozděleny na dvě části. Jako jedna ta polovina masky je tak na 2-3 použití, záleží kolik Vám vystačí na pleť.


Vrhneme se na tuto modrou masku.

Čistící pleťová maska 

Info o níMaska důkladně odstraňuje odumřelé kožní částečky a matuje pleť. Zabraňuje vzniku nečistot. Jíl absorbuje přebytečný kožní tuk. Zinek minimalizuje tvorbu nečistot a citelně zklidňuje pokožku.

Co na ní říkám já? Maska obsahuje bílý jíl a zinek, což je dokonale vhodná na akné. Ještě sem tam se mi objevuje akné a tak masku jsem hned využila, mám ráda takové masky co tyto dvě obsahují. Jíl absorbuje přebytečný maz a zase zinek působí proti podráždění, takže nemusíte se bát, že by jste po masce měli červenou plet. Maska pleť vyčistí skvěle, po ní je krásně jemná, hebká prostě vyčištěná. Takže s maskou jsem velice spokojená. 


Balea slupovací maska 

Info o ní - Balea pleťová maska slupovací  s extraktem z meruňky  odstraňuje odumřelé kožní buňky, nečistoty a usazeniny mazu.

Co na ní říkám já? Tahle maska se mi celkem líbí, ale není to ona a já ty slupovací asi moc v lásce mít nikdy nebudu. Maska sama o sobě není špatná, ale to sloupnutí je děs. Nechávala jsem to schválně uschnout cca půlhodiny a stejně se mi to trhalo při sundávání, nebo to prostě nebylo ještě uschlé. Jinak jako s maskou nemám problém, vyčistí dobře, pleť je po ní hebká, ale není to nic co bych si příště koupila. Protože mi asi vážně nejsou souzeny slupovací masky :D Ale někomu, komu nevadí slupovací masky tak bude pro ně vhodná. :) 


Klady

+ cena
+ jedno plátýnko (ta polovina) vydrží tak na 2-3 použití možná víc
+ čistí, pleť je jemná

Zápory 

- u slupovací masky pořádně neuschla


Cena jedné platýnkové masky je do 30 Kč což se opravdu hodí. 

Zakoupíte v drogeriích DM 

You May Also Like

11 komentářů

  1. Taky vždy bojuji se slupováním masky. :-D Připomnělo mi to jednu z Oriflamu, kterou jsem kdysi měla a od té doby si tyto typy masek nekupuji. Tu modrou jsem měla a byla jsem s ní velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Také nemám moc ráda slupovací masky a ve většině případů mi ani kvůli tomu asi nesedí. :) Jinak jsou ale masky Balea docela fajn a občas si nějakou koupím nebo dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já slupovací masky miluju, je to moje dirty pleasure. :D
    Od Balea jsem je ale ještě neměla.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek :) tyto masky jsem ještě nezkoušela, ale vypadají zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám slupovací masky moc ráda :) Balea masky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som veľkým milovníkom zlupovacích masiek. Skúsila som ich mnoho a podľa môjho názoru je táto od Balea najlepšia :)

    IVANNA

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som trošku leniva na masky lebo sa mi nechcu zmyvať z tvare ale sa mi vidí že som skúšala od balei levanduľovu a bola velmi dobra:)

    OdpovědětVymazat
  8. Práve testujem masku s ílom, je fajn, no veľmi pokožku sťahuje. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Tieto masky som ešte neskúšala, ale vyzerajú super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Tieto masky mne moc nevyhovujú , staršne mi ponich sčervená pleť , aj vyrážky mi ztoho vyšli :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  11. Tu s jílem jsem měla a asi mi nedělala dobře, protože mě pálil obličej, když jsem ji měla na obličeji. :(

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)