Recenze: WELEDA Regenerační olej Granátové jablko

by - března 27, 2017

Zdravím, jak se máte při pondělí, venku máme krásně, zítra až 18 stupňů, což je vážně hezky. Momentálně mám pro Vás recenzi na regenerační olej od Weledy. Protože po zimě je pokožka dost vysušená, tak je třeba jí trošku na to léto obnovit a zkrášlit. :)

Info ze stránek lekarna.cz - Granátovému jablku jsou odpradávna přisuzovány magické účinky regenerace, oživení a životní síly. A granátový olej v kombinaci s dalšími výživnými přírodními oleji a přísadami a vůní oživí do hloubky vaši pokožku. Podpoří a zvýrazní její pružnost, vláčnost a hebkost. Není to jen povrchní dojem, neboť vitamíny, flavonoidy a taniny obsažené v extraktu granátového jablíčka obnovují vaše buňky, chrání je před působením toxických látek, brzdí stárnoucí procesy v buňkách, mají antioxidační efekt a uklidňující a protizánětlivé účinky. Chrání také před vznikem rakoviny kůže. Vaše pokožka bude tedy nejen omládlá, svěží, elastická a hydratovaná, ale i hloubkově regenerovaná a ozdravená. Jemnou smyslně ženskou vůni dodávají tomuto přípravku přírodní éterické oleje ze santalového dřeva, davany a červeného pomeranče.

Balení je hlavně skleněné, takže opravdu pozor na převoz někde v kosmetické taštičce, může Vám i spadnou, sice vypadá dost bytelně, ale i tak náhoda je blbec. Co se mi líbí, je to že víčko má na šroubování a tím pádem potom dávkování je takové jak vidíte na poslední fotce. Tento olej má přesně 100 ml, což někomu se může zdá málo, ale věřte mi, vydrží Vám dlouho.


Vůně mám tady vůni granátového jablka, tak jako jsem měla už sprchový krém. Smrděla mi z něj domácí slivovice. Ale jakmile jsem došla do půlky produktu, tak to voní nádherně a žádný alkohol.


Složení Jojobový olej, sezamový olej, slunečnicový olej, olej z obilných klíčků, olej z makadamových ořechů, extrakty z prosa setého, směs přírodních éterických olejů, olej ze semen granátových jablek, výtažek z květu slunečnice, nezmýdelnitelná část olivového oleje, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Coumarin*, Farnesol* *součást přírodních éterických olejů (*součást přírodních éterických olejů).


A co na něj říkám já? Já jsem s tohohle produktu velmi nadšená, jak jsem se dočetla a zjistila o něm informace ohledně toho zda se může používat na obličej, nebo jen tělo, mi bylo řečeno, že na tělo, nebo se může přidávat i do koupele. :) Jsem v půlce produktu a já ho musím jen a jen chválit, protože jak jsem psala už u sprchového gelu, tak mám nějakou vyrážku, nebo prostě takovou alergii a pořád se mi to nějak nezlepšilo, ale když jsem tento olej nenanášela na nohy, tak mě ty nohy svědily apod, ale jakmile ho po koupeli nanesu na hydratování, tak svědění je pryč. Vůně není chemická! :) Po nanesení oleje na pokožku, se rychle do ní vsákne, opravdu postačí jedno vylití do dlaně a rozetřete po celé končetině. Pokožku mám po něm krásně jemnou, takovou hezkou na pohled a hlavně nejdou vidět žádné šupinky apod. Krásně ji zjemní, což je opravdu dobře, po zimě je to třeba a dát trošku více pokožce hydrataci. :) Za mě tento olej mohu jen a jen doporučit, jsem z něj nadšená a bude mi líto ho vypotřebovat, protože jeho cena je trošku vyšší, ale za tu cenu to stojí! :)





Klady
+ balení
+ pokožku hydratuje, zjemní, pěkná na pohled
+ nevysušuje
+ vůně

Zápory
- pro někoho cena, ale rozhodně se vyplatí do něj investovat
- velké hrdlo, musíte si dávat pozor aby jste nevylily moc produktu, pak budete mastní.




Momentálně tento olej zakoupíte TADY za 459 Kč. nebo v prodejnách DM.




Já mu dávám 5 hvězdiček z 5






Já děkuji zastoupení lékarna.cz za balíček a v něm tento regenerační krém.

x

You May Also Like

8 komentářů

  1. Weleda ma vyborne telove oleje. Za seba odporucam arnikovu verziu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vypadá skvěle. Jen mám strach z toho skla, jsem neohrabaná a sklo se v mé přítomnosti rozbijí jen se na něj podívám. Rozhodně přodukt omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cena je opravdu vysoká, ale taky jsem si v poslední době oleje dost oblíbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to musim vyskusat, pretoze mna svrbi cele telo neskutocne po kazdom sprchovani :(
    LIFE IN PCTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, ale určitě by bylo lepší, kdyby to hrdlo vymysleli lépe. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja momentálne taktiež testujem od Weledy nejaké produkty s granátovým jablkom, a čo sa týka tej vône, tak úplne s tebou súhlasím, s tou slivovicou si to vystihla :D

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)