New (148)

by - dubna 14, 2017

Caute, jak se mate při pátečním večeru? Já celkem dobře, dnes jsme měli venku pěkné počasí. Mám tu pro Vas dvě novinky co mi přišly na testování od elnina.cz
Vybrala jsem si produkty od Gabriella Salvette. A to je rasenka a oční linky.



Tekuté oční linky Liquid contour maji byt voděodolné, takže jsem na ne velice zvědavá, maji mít hrot. Zatím jsem nikde na ne neviděla žádnou recenzi, nebo o tom nevím. Zítra vyzkousim, jsem zvědavá, protože já linky moc neumím nanášet, takže mám příležitost a snad mi to půjde! 

Jako další jsem si vybrala rasenku diamante volume&lenght s jedné strany to ma tak male štětinky a s druhé to ma dlouhé a takové zaoblené. No jsem opravdu zvědavá, jaké rasy mi vytvoří. Na ni jsem četla dobré recenze. 

A jako vzorecek mám rozjasnujici podkladovou bázi, rada vyzkousim.

You May Also Like

5 komentářů

  1. S kozmetikou Gabriella Salvete nemám takmer žiadne skúsenosti. Maskara vyzerá zaujímavo, potom si rada prečítam recenziu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten diamantový primer mám doma v klasickej veľkosti, ale zatiaľ som ho nepoužila, lebo mám svoje Baby Skin, s ktorým som spokojná. Už mi pomaly dochádza a primer od Gabrielly bol v akcii, tak mi to nedalo a kúpila som si ho.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. nová riasenka by sa zišla aj mne :) tak snáď budeš spokojná

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jeden výrobek nepoznám, tak se těším na recenzi. Snad budeš spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)