Recenze: Obličejový olej Argan Revital Saloos

by - května 28, 2017

Zdravím při nedělním dni, máme to velice pěkné počasí, určitě ne každý sedí doma za PC, ale jenom přece jsem si pro Vás přichystala recenzi. Jeden takový olej od Saloos jsem zkoušela a ten mi vyhovoval, ale i tento co mám není špatný. :) 

Info ze stránek  http://www.saloos.cz/ Ideální k péči o všechny typy pleti včetně senzitivní s vysokým obsahem vzácného bio arganového oleje, esenciálních mastných kyselin, antioxidantů a přírodního vitamínu E. Pokožku zvláčňuje a dodává jí pěstěný a vitální vzhled. Pomáhá zklidnit začervenalou a vysušenou pleť. Vhodný proti předčasnému stárnutí pleti. Luxusní vůně smyslné růže, zklidňující levandule a lemonu tea tree pozitivně ovlivňuje smysly.


Balení olej se nachází v bytelném lahvičce ze skla, která má na víčku kápátko, což je opravdu skvělá věc! :) Lahvička má 20 ml, opravdu to vystačí dlouho, já tento zázrak používám už asi necelé tři měsíce a nejsem ani pod půlkou, ono vážně stačí na celý obličej dvě až tři kapky, někdo dává více, ale pro můj obličej to stačí. 



Vůně nedokážu říct po čem mi to přesně voní, ale není to hrozná vůně, naopak velmi příjemná. :) Ale opět tu mohu napsat, ze na výběr vůní má Saloos opravdu několik (jasmín, růže, levandule, rosalina)

Složení  - Rostlinné oleje lisované za studena: bio jojobový, bio arganový, bio šípkový 
Esenciální oleje: růže, lemon tea tree, levandule a další , Vitamíny A, E, F, lecitin   

Co na něj říkám já? Na začátek je hned jasné, že se mi líbí právě to dávkování a to, že obal je z bytelného skla, sice zatím mi to nespadlo, tak nemohu posoudit, ale opravdu vypadá kvalitně. Olej používám jen na noc před spaním, kdy opravdu dám ty dvě až tři kapky a rozetřu po obličeji, ono to stačí, protože když dáte víc budete vypadat mastněji :D ráno bych ho nepoužívala, protože je lepší dát pod makeup krém. Je to olej pro všechny typy pleti, což je fakt super, já doteď bojovala se suchými místečky hlavně na nosu a čele a zatím mohu říct, že mi to zmizelo a neobjevují se suché místa. Ze začátku když jsem ho začala používat, tak mi přišlo, že olej mi dělá pupínky neboli akné. Dělalo se mi dost často, ale po delším používání už ne, tak nevím zda to bylo olejem, či něčím jiným. S olejem jsem spokojená, krásně hydratuje. :) Je prevencí proti stárnutí, takže skvělý i na vrásky (které zatím ještě nemám :D) 

Klady 

+ cena
+ bytelné balení
 + vůně
+ na výběr plno vůní
+ vhodný pro všechny typy pleti
+ je skvělý na vrásky 
+ hydratuje a regeneruje pleť

Zápory

- nesmíte ho nanést moc, potom budete vypadat před spaním jako mastný flek :D
- ze začátku mého používání se mi dělalo více akné, nevím zda to bylo tímto olejem, nebo ne.

Olej má ode mě 4 hvězdičky z 5

Olej zakoupíte v prodejnách DM a nebo na internetu TADY a stojí 172 Kč.

You May Also Like

5 komentářů

  1. Mám taky arganový olej doma, jen od jiné značky a velmi jsem si ho oblíbila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho doma tak jsem na něj zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  3. Arganový olej mám také doma , já tedy čistý a jsem spokojená, jinak saloos mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam arganovy olej tiez, ale od inej znacky a nedam nanho dopustit :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tie oleje od Saloos vidím skoro na každom blogu takže musia byť asi fakt super. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)