Recenze: Peo Astrid SOS regenerační krém na nohy.

by - května 22, 2017

Zdravím, našla jsem si chvíli čas a tak jsem sepsala recenzi na tento nový inovovaný krém na nohy od Astridu. Musím říct, že tam kde je Urea, tak je to opravdu zázrak. :) Momentálně teď každý z nás bude potřebovat větší péči o nohy, protože přes zimu nevypadají hezky, ale bude léto, tak je třeba jim dodat hydrataci a také ať jsou krásnější.....


Info o krému Poskytněte svým chodidlům jedinečnou péči!

  • - obsahuje 10% urea, bambucké máslo, olej z máty peprné
  • - má intenzivní hydratační účinky,
  • - efektivně obnovuje,
  • - zlepšuje její vzhled,
  • - regeneruje i velmi popraskanou pokožku,
  • - dodá pocit svěžesti a vitality.


Balení to je velmi podařené, líbí se mi, hlavně že má víčko na zacvaknutí. Takže se nestane, že by Vám produkt někde vytekl. Balení má pouhých 75 ml, ale já myslím, že na nějakou dobu to rozhodně vystačí. Já sama v něm mám asi cca ještě polovinu a to ho používám každý večer. Balení je krásně do červeno bílé barvičky a uprostřed ploska nohy.

vidíte popis produktu i složení


Vůně já momentálně mám děsnou rýmu, takže moc produkt necítím, ale když rýmu nemám, tak opravdu tam cítím právě tu mátu, není to zas tak hrozná vůně, ale já bych uvítala jinou vůni, než mátovou. 


Konzistence je taková hutnější a máslovitá, po namazání se skvěle vsákne do pokožky, ale i tak bude lepší, když už nikam chodit nebudete a nanesete krém těsně před spaním, kdy už ležíte v posteli. 


Co na něj říkám já? Já bohužel mám problémy s popraskanou kůži na patách, takže já takové krémy mile ráda vyzkouším. Celkový vzhled krému je velice povedený, samostatná vůně mi jako nevadí, ale tu mátu v tom krému nějak nemusím. Celkové účinky jsou naprosto parádní. Večer před spaním jsem nanesla na paty krém o velikosti hrášku (to by mělo vystačit na celou plosku chodidla) a jdu spát, jakmile se ráno probudím, tak popraskaná pata je daleko míň popraskaná, než byla večer. Což je naprostá bomba. Takže opravdu tento krém mohu všemi deseti doporučit ostatním, co mají stejné problémy jako já. 


Klady

+ cena
+ balení
+ poradí si s popraskanou kůží
+ vsákne se rychle

Zápory 

- vůně je mátová, což mi moc nevoní

Jeho cena se pohybuje okolo 49 Kč, netuším zda se dá koupit v drogeriích ještě jsem tam tyto produkty neviděla, ale dá se koupit zrovna třeba TADY  za 49 Kč.

I přes jeho vůni mu musím dát 5 hvězdiček z 5




You May Also Like

6 komentářů

  1. Pěkný článek :) mám od této značky nějaký podobný a také jsem s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. jéé skvelá recenzia! Tento krém som ešte nikde nevidela, ale rada vyskúšam :)

    Pozývam ťa na Giveaway o výrobky značky Dermacol! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá skvěle, hned bych ho taky vyzkoušela. Mátové vůně mi vůbec nevadí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě maximální spokojenost, jsem z krému nadšená! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid som mala raz krem na tvar a bol veľmi dobry iný produkt som asi ani nepoužívala no tento vyzera celkom fajin večer pred spaním si vždy niečim nohy namažem:)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)