Recenze: Lirene micelární voda 3v1

by - července 28, 2017

Zdravím a přeji krásný večer. :) Konečně pátek...jupííí, zítra jdeme do města se projít, hlásí sluníčko tak snad bude hezky a nebude pršet jako dneska. :)

Dnes mám pro Vás recenzi na micelární vodu od Lirene. :)

Info z webu www.lekarna.cz - Účinné, jemné a pohodlné čištění pleti v oblasti obličeje je nyní možné jen s jedním produktem.

Denní čištění pleti se stává jednodušší, účinnější a pohodlnější. Účinná formule je založena na technologii micel – mikromolekul ve vodném roztoku. Pokud se micely dostanou do kontaktu s kůží, přitahují nečistoty skoro jako „malé magnetky“ a odstraňují je i bez nutnosti tření – účinně a jemně. Pokožka zbavená make-upu a jiných nečistot může pak lépe vstřebávat aktivní složky (vitamín C, extrakt z medu, D-panthenol), které tónují osvěžují a hydratují pleť. Pomocí jednoho produktu tak vykováme hned 3 kroky:
1. čištění pleti – micely jako „magnety“ přitahují a odstraňují z pokožky špínu: kožní maz, make-up, prach a jiné nečistoty
2. odstranění make-upu z očí a obličeje – micely čistí pokožku velice jemně bez nutnosti tření díky zachycení nečistot do mikrokapsulí micelů
3. tónování pleti a hydratace – micely usnadňují přenos jiných aktivních látek poskytujících dodatečnou péči (vitamín C, extrakt z medu, D-panthenol do kůže)
Po použití micelární vody 3v1 je pokožka dokonale čistá, svěží, zklidněná a hydratovaná. Micelární voda nezanechává mastný povlak. Produkt je vhodný pro každý typ pleti i pro citlivou pleť. Neobsahuje alkohol.


Balení tady toto je klasické plastové balení, které má 200 ml, i to postačí opravdu. Obal je klasický na něm nalepená nálepka značka popis produktu apod. všechno je tak jednoduché i přesto neurazí. :)

Vůně ta je opravdu velice jemná. 


Co na něj říkám já? Začnu obalem a tím je, že víčko je na zacvaknutí, takže se nestane, že by se někde vylilo, či podobně. Víčko dobře drží. To je hlavní. Obal je klasický, takový normální, jednoduchý, ale dobrý. Vůně je jemná, nijak nedráždí. Po vyčistění pleti, nemám pocit pnutí, či nějak lepivý obličej. Ale co mě vždy udivuje je to, že micelární vodu slečny, nebo ženy používají i na odličování očí, vím že tato micelární voda je určena, jak na pleť tak i na obličej, ale na oči máme speciální přípravky a to jsou odličovače očí, nikoliv micelární vodu, pak čtu samé názory, že řasenku to neodlíčí apod. Ale pleť musím říct, že odlíčí fakt dobře, za mě je to hodně povedený produkt za málo peněz. Obličej nijak nevysušuje. 


Klady

+ cena
+ vůně
+ makeup dobře odlíčí
+ nevysušuje
+ nepne

Zápory

- žádné jsem nenašla

Micelární vodu zakoupíte TADY  teď ji mají v akci za 76 Kč. Nebo zakoupíte v drogeriích (DM, Rosmann, Teta)

Micelární voda získává 5 hvězdiček z 5

* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*


You May Also Like

7 komentářů

  1. Mě to ani tak neudivuje, micelárku používám i na odlíčení očí a co se tak dívám na tvé fotky, i na této micelárce je napsané, že čistí obličej a oči. :-) Jinak se mi docela líbí, od Lirene jsem ještě nic neměla.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle micelární voda vypadá skvěle a za tu cenu...:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá veľmi dobre! :) A ako čítam je aj cenovo výhodná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem jednou micelárku nebo odličovač od Lirene, teď si nejsem jistá, ale vůbec mi to nesedlo :(

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle značku vidím možná úplně poprvé a zaujala mě, ráda zkouším nové micelárky :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Podle mě je ještě lepší než Bioderma! :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle micelárku mám opravdu moc ráda, stejně jako další produkty od Lirene, tahle kosmetika mi vážně padla do oka :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)