Spotřebováno (Září 2017)

by - září 27, 2017

Po delší době tu mám také spotřebováno, jelikož jsem toho moc nespotřebovala a když ano, tak mi to přítel povyhazoval, ale tohle jsem si schovala. Jedná se o takové mužské spotřebováno :D



1,2. Old Spice Bearglove a Wolfthorn - více mi voní to druhé, protože to voní tak sladce po bonparech. :D To druhé už je takové více mužské a především silnější vůně. Ale přítel spokojen, protože tuto značku má hodně rád.

4. Voyager Oriflame - toaletní voda, kterou jsem přítelovi kupovala na Vánoce. Voní skvěle rozhodně tyto pánské vůně doporučuji z Oriflame. I vydržela, takže super.

5. Cien sprchový gel - tohle byla limitovaná edice už ji dávno nemají. A tento sprcháč mám celkem dlouho, voní skvěle, velmi ráda jsem ho používala.

3, 6 - Old Spice voda po holení - co si budeme povídat klasická pánská vůně, která mě i přítelovy voní, používal to po oholení, ale také když jsme někam šli, tak místo parfému. A nemůže si stěžovat.


 Tohle bylo pro dnešek vše, je to takové pánské spotřebováno, ale snad nevadí a nadále budete sledovat i můj blog. Balíček z ráj nehtů mi už přišel, ale bohužel dnes to klepalo a já spala nic jsem neslyšela, takže jsem si to nechala znovu poslat a přijde mi to v sobotu. :))) 

You May Also Like

4 komentářů

  1. Sprchový gel od Cienu jsem také měla, až na hezkou vůni nic moc. Ohledně vyhazování věcí to znám, akorát většinou si za to mohu sama, že to dříve vysypu než to nafotím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi taky už stalo, že jsem si pár věcí i sama vyhodila :D

      Vymazat
  2. U nás to bez Old spice nejde, přítel nepoužívá nic jiného :-)

    Lavera minerální sypký pudr

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)