Mé oblíbené řasenky

by - listopadu 27, 2018

Vítám Vás při úterý, jak se máte?

Já si dneska přichystala takovou menší novinku, co bych chtěla na blogu psát. A tím je, že bych dávala oblíbence z různé kategorie, třeba zrovna dnes se podíváme na mé oblíbené řasenky, příště to zas můžou být oblíbené rtěnky, bavilo by Vás to?

Jako první jsem zvolila téma řasenky, protože u mě už dlouho nebyla žádná recenze na řasenku, tak bych to velmi ráda napravila a zatím sdílela mé oblíbence. Řasenek mám celkem 4, nebo 5, ale ty čekají na otevření. Mám otevřenou ještě jednu, ale ta u mě moc oblíbená není a tak tu mám jen dvě mé stálice.






Jako první tady mám řasenku od Gabriella Salvette Diamante Volume Length Intenso řasenku už mám dlouho a ještě jsem se nedostala k recenzi, takže ve zkratce. Řasy udělá mega pěkné, krásně je rozčeše a zvýrazní její černou barvou a taky prodlouží, což já sama o sobě mám dlouhé řasy a tahle řasenka tomu dodá ten správný efekt, který jsem si oblíbila. Chci na ní v blízké době napsat recenzi. 



A taky asi Vás zajímá kartáček tak ten vypadá takto, co je na této řasenka zajímavé je, že na jedné straně má krátké štětinky a na druhé straně delší štětinky. Já ty krátké používám většinou na sporní řasy. 


A druhou řasenku jsem našla v Lookfantastic boxu je od značky Ciaté London Wonderwand Mascara. Na víčku řasenky jsou hvězdičky což je fakt roztomilé. Tahle řasenka mě svým způsobem baví, řasy zahustí, prodlouží a zkrátka jsou tak výrazné. Aspoň se mi řasy neztrácí za brýlemi. O značce vím, že dělá laky na nehty, ale že má i řasenky to byla pro mě novinka, takže za mě velké plus vyzkoušela jsem něco nového a hned jsem si ji oblíbila. Určitě taky v blízké době bude recenze.  


Řasenka má celkem hustý kartáček, já takové kartáčky moc nevyhledávám, ale musím říct, že mi opravdu vyhovuje. Vůbec kartáček nenabírá hodně barvy. Takže za mě obrovská spokojenost. 



You May Also Like

16 komentářů

  1. Miška zmenila si dizajn alebo sa mi zdá? Je kráásny! :) Z raseniek som mala tú česť vyskúšať GS Diamante a musím súhlasiť, bola som veľmi spokojná ale tuším, že bola ešte v starom balení (ak sa menilo, keď nie tak potom si ju musím s nejakou inou mýliť :D)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda L´Oreál Paradise extatic, Bell zlatou a Dermacol Devilash :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Loreal taky chci vyzkoušet a nejvíc mě láká od Dermacol. :)

      Vymazat
  3. Pěkný nápad na článek. Ještě jsem tyto řasenky neměla. Já mám svou oblíbenou jen jednu a tou je Lash sensational od Maybeline.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jednu řasenku neznám :) Já mám ráda hodně Rimmel a nebo i Maybelline.

    OdpovědětVymazat
  5. Neznám ani jednu z článku. Já ráda sahám po těch od Bell cosmetics a poslední dobou i po přírodních :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jednu z těchto jsem nezkoušela, používám pravidelně od Yves Rocher :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  7. Ja používam špirálu od oriflame , najradšej mam keď sú kefky také gumové, také ako má tá druhá špirála mi moc nevyhovujú :)

    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  8. Väčšinou ja špirálu striedam a nie som "verná"len jednej značke. Pozerám sa na kefky a na zloženie a keďže si riasy maľujem takmer každý deň dávam prednosť keď obsahujú aj nejaké olejčeky :)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovědětVymazat
  9. Momentálně používám moc ráda L´Oreál Paradise extatic a okurkovou řasenku od Rimmel. Ta diamantová od GS vypadá dobře, několikrát už jsem si jí chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě teda ani jedna z řasenek nezaujala. Ani u jedné se mi moc nezamlouvá kartáček :/

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám / měla jsem ráda profláklou řasenku od Maybelline, jenže nevím co se stalo, už druhé balení v pořadí se mi strašně rozmazává :/

    By Barbora

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)