Přečteno za Srpen a Září

by - října 10, 2021

 Zdravím u dalšího článku, jak se máte? Já docela fajn akorát už toho moc nepřečtu, takže dvě knihy za měsíc je moje minimum a tak jsem spojila dva měsíce a podíváme se na to. :) 

Jednou za život od australské spisovatelky T.L.Swan. Příběh se odehrává při letu kde se shodou okolnosti ocitla v právní třídě, kde prave i ten vyvolený. Hodně se nasmali a mluvili ocemkoliv. A taky tam přeskočila jiskra. Jenom let musel byt odkloněn na nocni mezipřistání. Prosmali a protancili noc v Bostone a nakonec spolu strávili divokou noc. Tohle vše se stalo před rokem a teď ho potkala znovu. A mimochodem je to prave ředitel, kde prave nastupuje do práce. Ikdyz je to takový ohrany příběh tak i tak me nesmírně bavil. Vtipné bylo jak kempovali 🤣 kniha je velice ctiva a opravdu se u ni nudit nebudete. Už vyšlo i pokračování, které mám a rozhodne si ho přečtu. Kniha má ode mě 5/5.


Něco skutečného od americké spisovatelky Erin Watt. Je to příběh o životě hvězdy a také o rockerovi co si potřebuje vylepšit pověst. A proto mu vyhledají obyčejnou dívku, která má předstírat jeho přítelkyni. Je to opravdu něco skutečného, protože tohle byla jízda. Kniha je velice dobře napsaná a rozhodně jsem nechtěla aby končila. Ikdyž je pro mládež, tak mě moc bavila. Za mě 5/5.


Tři (S)prostá pravidla od americké spisovatelky Nikki Sloane. Dívka, musí prodat své tělo v exkluzivním klubu se zavázanýma očima, aby zachránila kůži v kanceláři. Zaplatil za ní tisíce dolarů, aby mu na jednu noc patřila, ale když ji sundá pásku z očí, chce víc. Já která miluje erotické knihy, ale tady toho sexu bylo na mě prostě moc. Některé části, kde byl sex jsem prostě přeskakovala. Pak ta trojka s nejlepší kamarádkou, to byla teda jízda. Ale zas jako nejhorší to nebylo, protože kniha je dobře napsaná a proto se četla čtivě a rychle. Konec skončil tak, že nutně potřebujete další díl, tak snad se brzy dočkáme. Za mě má hodnocení 3/5


Hořím pro tebe od americké autorky J. T. Geissinger. Jackson Boudreaux  je bohatý a krásný, ale k zaměstnancům Bianky Hardwickové, majitelky restaurace v New Orleansu, se chová povýšeně. Jenže Jackson ji požádá aby se ujala připravy hostiny na jeho dobročinné akci. Bianka neodmítne, protože peníze potřebuje, má nemocnou maminku. Jenže časem na ni vybafne ať si ho vezme a Bianka uvažuje nad tím, že řekne své ano. Protože aby Jackson mohl dostat své dědictví, tak se musí oženit. Povede se mu to? Tato kniha byla neskutečně čtivá a velmi pěkná. Taky se mi líbilo, že se na to nevrhli hned, ale šli na vše pomalu. Moc pěkná kniha. Za mě rozhodně 5/5



You May Also Like

7 komentářů

  1. Ani já vůbec nestíhám číst, a to bych tak ráda... :)
    Koukám, že ses oba měsíce vezla na knižní vlně plné erotiky. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jednu neznám, ale ta první kniha Jednou za život mě moc zaujala :) Já čtu aktuálně knihu krimi/detektivku Stále vládne mráz :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky nějak nestíhám číst, ale nakupovat knihy to jo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Kniha něco skutečného vypadá dobře, ta zápletka taková originální, možná zkusím, děkuju za tip.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to na super knížky, obdivuji tě, že toho vždy dokážeš tolik přečíst. Měla bych více omezit sociální sítě a spíše brát do rukou právě knihy. :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky! Už mám vymyšlený dárek k Vánocům :) Musíš už toho mít hodně přečteného, když to tak vidím :)

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím, že Tři sprostá pravidla byla občas až trochu moc, ale napsaný to bylo sympaticky, to zase jo :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)