Garnier krém na plet

by - prosince 11, 2022


 Vítám Vás u dalšího článku

Tentokrat se mrkneme na značku Garnier a jejich zmatňujici krém na pleť. 






Nenechte si zkazit den nevzhlednými odlesky na obličeji. Jednoduše se jich zbavte s hydratačním a zmatňujícím krémem Garnier Pure Active Matte Control. Jeho složení obohacené o kyselinu salicylovou absorbuje přebytečný kožní maz a reguluje jeho nadměrnou tvorbu. Pomáhá předcházet vzniku akné a černých teček. Zároveň vaši pleť vyživuje a zvláčňuje. Zanechává ji jemnou a svěží. 

Proč si oblíbíte Pure Active Matte Control?

  • udržuje matný vzhled pleti až na 8 hodin
  • zabraňuje vzniku nedokonalostí
  • stahuje póry
  • zjemňuje strukturu pleti
  • hydratuje ji a vyživuje
  • netestován na zvířatech
  • vhodný pro mastnou pleť
Krém má za úkol udržet matný vzhled pleti až 8 h, ale to si myslím, ze nebude až tak pravda. Ten kdo trpí vyloženě hodně mastící se pletí, tak pro nej tento krém nebude. Co se mi na něm líbí, ze konzistence je taková gelova a světle modrá. Co musím podotknout, ze krém i krasne voní. Myslím si, ze bude vhodný i pod make-up. Krém nezanechává na pleti filtr. Do pleti se krásně vstřebá. Opravdu jsem s nim spokojena. 


Složení 
AQUA / WATER, DIMETHICONE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, BUTYLENE GLYCOL, SILICA SILYLATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, BHT, BIOSACCHARIDE GUM-1, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CI 42090 / BLUE 1, CI 60730 / EXT. VIOLET 2, CITRAL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, PEG-12 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, POLOXAMER 184, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM POLYACRYLATE, T-BUTYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE



Krém jsem našla i na internetu na stránce Elnino a stojí 110 Kč jinak určitě najdete krém i v drogeriich. 

Hodnocení 4/5

You May Also Like

3 komentářů

  1. S tímto produktem nemám zkušenosti, ale je to od Garnieru a ty bývají většinou dobré :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem zatím snad nenarazila na krém, který by opravdu pleť udržel matnou. Když má člověk mastnou pleť nebo smíšenou, tak se ta pleť prostě stejně zamastí. Ale hlavní je, že je krém příjemný na obličej a trochu vlastně i hydratuje, protože to mastná pleť potřebuje.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  3. Také s tímto produktem nemám zkušenosti, ale Garnier jako značku mám moc ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)