Peeling a čistící pěna na obličej Wild Ferns

by - prosince 25, 2022

 Vítám Vás u dnešního článku,

tentokrát se podíváme na dva produkty, které jsem dostala v rámci spolupráce s eshopem myaustralia.eu. Na eshopu najdete přírodní kosmetiku z Austrálie. Já si vybrala na testování značku Wild Ferns  .



Malé info o značce:

- každý výrobek z řady Wild Ferns obsahuje složku, která pochází až z Nového Zélandu

- používané složky - manukový med, kiwi, termální bahno, lanolín

- produkty nejsou testované na zvířatech a jsou balené do obalů šetrných k životnímu prostředí


Při otevření balíčku mě uchvátil design obalů, který je skvělý. Co musím zmínit, že med moc v lásce nemám a tyto produkty hodně voní po medu. Nedokážu specifikovat vůni, ale je příjemná, medová, jako nějaký parfém. 

Mým prvním produktem, který jsem si vybrala je pleťový peeling.


Jemný peeling na obličej s obsahem prvotřídního certifikovaného manukového medu 80+. Směs meruňkových jader a výtažku z ibišku, květu černého bezu a komonice lékařské, je určena k jemnému odstranění odumřelých kožních buněk, vyčištění pórů a odstranění přebytečné mastnoty. Zanechává pleť omlazenou a hedvábně hladkou.

Peeling vůbec nevysušuje pleť, peelingové částečky nejsou hrubé, jsou jemné a ty nedráždí pleť. Je to velice příjemné. Pleť je po použití jemná, čistá, hydratovaná. A tu vůni si snad každý zamiluje. 



Složení/Ingredients:  WATER (AQUA)*, CETEARYL ALCOHOL**, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL MEAL*, PRUNUS ARMENICÍ (APRICOT) SEED POWDER*, GLYCERIN**, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM MEL (MANUKA HONEY)* , GLYCERYL STEARATE SE**, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, CETEARYL GLUCOSIDE**, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL*, BENZYL ALCOHOL**, BORA OIL*, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT*, SAMBUCUS NIGRA (ELDERBERRY) FRUIT EXTRACT*, SYMPHYTUM OFFICINALE (COMFREY) ROOT EXTRACT*, DIAZOLIDINYL UREA, DEHYDROACETIC BOD, PARFUM (FRAGRANCE)

*Přírodní látka
**Látka získaná přírodně


Jako další tu mám čistící pěnu na pleť.



Luxusní čistící pěna na pleť vhodná pro všechny typy pleti. Unikátní pumpička provzdušňuje tekutinu a vytváří luxusní pěnu, která pomáhá odstraňovat nečistoty a omlazuje pleť. Dodává pleti pocit svěžesti. Aromatický olej ze sladkého pomeranče dodává pleti povznášející vůni a zároveň ji detoxikuje. Přírodní vlastnosti extraktu z vrbové kůry působí na hloubkové čištění pórů. Kombinace zjemňujícího sezamového oleje a výtažku z ibišku hydratuje a vyživuje pleť. Pokožka vypadá mladší a je více hydratovaná. 


Co mě zaujalo jako první na produktu je to, že má pumpičku, protože s ní se skvěle pracuje a manipuluje. Co nikdy nechápu, že vlastně uvnitř je oranžová voda a jakmile se zmáčkne pumpička tak na ruce máte pěnu, což je super. Pěna se nanáší na vlhkou pleť a postačí dvě pumpnutí, někdy dávám i tři. Také velice hezky voní. Pleť je čistá, není vysušená a jemná na dotek. 



Složení/Ingredients:  AQUA (WATER)*, LAURYL GLUCOSIDE**, SODIUM COCO-SULFATE**, POLYSORBATE 20, LEPTOSPERMUM MEL (MANUKA HONEY)*, BENZYL ALCOHOL**, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXIL ACID*, PARFUM (FRAGRANCE), DEHYDROACETIC ACID**, SODIUM HYDROXIDE, SALIX NIGRA BARK EXTRACT*, HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT*, SESAMUM INDICUM SEED OIL*, BENZYL BENZOATE

*Přírodní látka
**Látka získaná přírodně


S produkty jsem nadmíru spokojená a ještě mám pro Vás dva produkty co musím nejprve pořádně otestovat. 


Mockrát děkuji eshopu myaustralia.eu za možnost vyzkoušet produkty. 

You May Also Like

1 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)