Oční krém a denní krém Wild Ferns

by - ledna 08, 2023

  Vítám Vás u dnešního článku,
tentokrát se opět podíváme na dva produkty, které jsem dostala v rámci spolupráce s eshopem myaustralia.eu. Na eshopu najdete přírodní kosmetiku z Austrálie. Já si vybrala na testování značku Wild Ferns.

Malé info o značce:
- každý výrobek z řady Wild Ferns obsahuje složku, která pochází až z Nového Zélandu
- používané složky - manukový med, kiwi, termální bahno, lanolín
- produkty nejsou testované na zvířatech a jsou balené do obalů šetrných k životnímu prostředí

Co se mi nejvíc líbí na značce je to, že produkty mají pumpičku, což je velice snadná manipulace. A jsem za to nesmírně ráda, že víc a víc značek jde dopředu.
Jako další tu mám oční krém 


Pokožka kolem očí je jemná a citlivá, proto je třeba se jí věnovat zvláštní péčí. Tento intenzivní oční krém s obsahem prvotřídního certifikovaného manukového medu 80+ byl speciálně vyvinut pro oční okolí, aby hydratoval, rozjasňoval a uklidňoval pokožku. Oleje z šipek, brutnáku lékařského, pšeničných klíčků a lískových oříšků zklidňují a zjemňují jemné linie a vrásky, zatímco vitamíny A, C a E poskytují vysoký obsah antioxidantů, které pomáhají stimulovat tvorbu kolagenu.

Já si moc na výběr očních krému nepotrpím, jsem ráda za cokoliv. Musím říct, že krém je naprosto příjemný, nedráždí oční okolí. Hydratuje skvěle. Nijak výrazných změn jsem nezaznamenala (u mě zatím funguje jako prevence). Za mě spokojenost. 

Složení 
AQUA (WATER)*, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERIN**, CETEARYL ALCOHOL**, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM MEL (MANUKA HONEY)*, ROSA CANNINA FRUIT (ROSEHIP) OIL*, TOCOPHERYL ACETA -20 STEARATE, PEG-100 STEARATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE**, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, BORAGO OFFICINALIS SEED (BORAGE) OIL*, CERA ALBA (BEES) WAX*, CHAMOMILA RECUTITA ) SEED OIL*, TRITICUM VULGARU (WHEAT) GERM OIL*, RETINYL PALMITATE (VITAMIN A)**, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DEHYDROACETIC ACID, ASCORBYL PALMITATE (VITAMIN C)**, CITRIC ACID*, PARFUM , GERANIOL, LINALOOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL

*Přírodní látka
**Látka získaná přírodně

Jako další tu mám denní krém na obličej.


Denní krém obsahující prémiový certifikovaný manukový med 80+ pro každodenní hydrataci a výživu. Účinná směs olejů bohatých na esenciální mastné kyseliny z pupalky dvouleté, avokáda, oliv a malinových semínek poskytuje okamžitou hydrataci a hebkost, zatímco heřmánek pomáhá uklidnit podrážděnou pokožku. Denní krém pro zdravější a zářivější pleť. Fantastická volba pro ty, kteří nepotřebují mít v hydratačním krému ochranu proti slunečnímu záření, a doplní ji následně v samostatném kroku. Vhodné pro všechny typy pleti, zvláště pro suchou a zralou pleť.

Občas v zimních měsících mám problémy se suchou pletí. A tak si myslím, že mi krém přišel i vhod a pomohl mi. Na to, že je to vlastně denní krém, tak mi přijde, že je docela hutný a na pleti zanechá takový filtr, než se vsákne. Dobře se roztírá. Pleť je hydratovaná a jemná. 


Složení 
AQUA (WATER)*, GLYCERIN**, GLYCERYL STEARATE SE**, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM MEL (MANUKA HONEY)*, CETEARYL ALCOHOL**, CETEARYL WHEAT STRAW GLYCOSIDES**, OLEA EUROPAEA (OLEA PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL*, SODIUM STEARYL GLUTAMATE**, BENZYL ALCOHOL**, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL*, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) SEED OIL*, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E**) CHAMOMILLA RECUTITIA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT*, CITRIC ACID*, DEHYDROACETIC ACID**, POLLEN*, PARFUM, BENZYL BENZOATE, CINNAMYL ALCOHOL, COUMARIN, GERANIOL, LINALOOL, BENZYL ALCOH

*Přírodní látka
**Látka získaná přírodně


S produkty jsem docela spokojená. Krém na pleť používám většinou na noc, takže to že má hutnější konzistenci mi zas tolik nevadí. 

Mockrát děkuji eshopu myaustralia.eu za možnost vyzkoušet produkty. 

You May Also Like

5 komentářů

  1. Značku neznám, ale moc se mi líbí, že mají pumpičku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle by se mi líbilo, produkty vypadají moc příjemně :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, produkty vypadají fajn a za pumpičku já dávám u všeho automaticky plusové body :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Značku vůbec neznám, balení vypadá dobře. Zaujalo mě, že je přírodní a až z Austrálie, to zní docela fajn.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)