Kniha Vyvrhel

by - února 03, 2024

 Dobre sobotní ráno přeji, 

no po dlouhé době tu mám zase článek. Nemám moc chuť na psaní článku. Tak si dnes dáme recenzi na knihu, kterou mám v rámci spolupráce s megaknihy.cz.


Knihu napsala americká spisovatelka T. M. Frazier

Nakladatelství: Ocelot

Počet stran: 240

Originální název: Soulless


Anotace:

OBĚŤ. VĚRNOST. RODINA. Bear chce holýma rukama ohnout kovové mříže své vězeňské cely a utéct. Ne kvůli mužům uvnitř, kteří ho chtějí zabít, ale protože Thia je tam venku, kde ji nemůže ochránit. Thia není typ dívky, která by čekala, až ji někdo zachrání, zvlášť když má sama co zachraňovat. Beara a Thiu tak čeká boj nejen o život, ale i o jejich lásku.


Příběh Ti a Beara pokračuje. Bála jsem se, že si nebudu pamatovat děj z předchozích dílů, ale autorka plno věcí okrajově připomenula a já se tak lehce ponořila do příběhu.
Kniha pokračuje tam, kde skončil předchozí díl. Bear je ve vězení a snaží se z tama co nejrychleji dostat, protože jednoduše potřebuje Thiu ke svému životu a ona jeho taky. Ti dva se hledali až se našli. Oba byli stejně zvrácení a dokonale se k sobě hodili. Doplňovali jeden druhého. I když jejich životy až tak normální nebyly, jejich vzájemná láska byla nádherná. Thia tak konečně našla svůj domov a Bear svou dámu. Ti, co četli určitě pochopí.
V příběhu bylo dost překvapivých momentů. Ke konci to bylo opět hodně krvavé a já si celý příběh neskutečně užila. 
Uvítala bych, kdyby bylo od této autorky více přeložených knih.

You May Also Like

2 komentářů

  1. pokud budou její knihy úspěšné, mohli by pokračovat v překladu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak snad bude co nejvíc knih přeloženo :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)