Vlasová péče OnlyBio

by - května 04, 2024

 Vítám Vás u dalšího článku a tentokrát si uděláme malou recenzi na vlasovou péči od značky OnlyBio, kterou najdete v prodejnách Rossmann a je to polská značka. 


Sada obsahovala:
- peeling
- proteinový kondicionér
- vyvažující šampon
- zvláčňující kondicionér
- stimulační kondicionér na vtírání
- olej na ochranu vlasů

Teď si povíme něco o metodě CWC...

CWC je zkratka pro výživa-mytí-výživa. Tato metoda mytí vlasů poskytuje maximální ochranu před vysušením a poškozením. Je to účinný recept na hloubkovou regeneraci a okamžité zlepšení kondice vlasů. Je vhodná pro všechny typy vlasů.
1) navlhči vlasy a pokožku hlavy. První kondicionér nanes do konečků vlasů, nech působit několik minut.
2) bez opláchnutí nanes šampon na vlasy u kořínků a důkladně umyj pokožku hlavy. Při oplachování nech šampon jemně stékat po celé délce vlasů, tím se vlasy jemně čistí. 
3) Po opláchnutí šamponu a prvního kondicionéru, nanes druhý kondicionér. Nech působit dvě minuty a opláchni vlažnou vodou. 


1) Peeling vlasové pokožky - Bílý jíl a meruňková jádra pomáhají odstranit zbytky stylingu a péče nahromaděné na pokožce hlavy a kyselina mléčná jemně odstraní odumřelé kožní buňky. Tím se odblokují vlasové folikuly, což normalizuje vylučování kožního mazu a zvedne vlasy u kořínků. Přírodní, veganské složení Osvěžující vůně máty a kokosu vám zvedne náladu!

2) Vyvažující šampon - Řepkový olej obsažený v tomto produktu zklidňuje podráždění a suchost a má jemný čisticí účinek. Kromě toho výtažek z kvasnic pomáhá regulovat činnost mazových žláz, které jsou zodpovědné za vylučování mastné, voskovité látky zvané kožní maz. Zářivá vůně sladkého kiwi vám zvedne náladu!

3) Proteinový kondicionér - Pšeničné, sójové a argininové proteiny jsou velmi důležité vlasové živiny a skvělé doplňky každé péče o vlasy. Výše zmíněné veganské hydrolyzované proteiny dodávají vlasům další vrstvu ochrany tím, že v nich uzamykají hydratační a zvláčňující látky. Výsledkem bude odstranění vlasových vad a vaše vlasy budou vypadat plné a lesklé. Vždy používejte dva kondicionéry (před a po použití šamponu). 

4) Zvláčňující kondicionér - Díky složení zvláčňujícího kondicionéru, které obsahuje bambucké a avokádové máslo, mají vlasy vše, co potřebují pro hladký a lesklý vzhled. Lákavá vůně šťavnatého manga vám zvedne náladu! Vždy používejte dva kondicionéry (jeden před použitím šamponu a druhý po něm).


5) Stimulační kondicionér na vtírání - Kapsaicin obsažený v chilli papričkách mobilizuje zdravý růst vlasů a výtažky z přesličky rolní a pískavice řecké seno posilují folikuly a zabraňují vypadávání vlasů. Přírodní, veganské složení Podmanivá vůně malin a růžového pepře vám zvedne náladu.

6) Olej na ochranu vlasů - Olej z černého kmínu posiluje vlasy tím, že zabraňuje jejich lámání. Avokádový olej navrací vlasům lesk a dodává jim hebkost, zatímco olej ze sladkých mandlí je hloubkově hydratuje a vyživuje. Pro lepší ochranu vlasů obsahuje tento produkt silikony. 


Moje dojmy? 
Co musím zmínit jako první je, že produkty neskutečně krásně voní a jsou naprosto fantastické. Dá se říct, že každý večer či obden dělám metodu CWC a opravdu mé vlasy se změnily. Vlasy jsou jemné, hebké na dotek, dobře se rozčesávají. Takové postřehy jsem měla první den po umytí. A lesk vlasů jsem docílila po delším používání produktů. Za mě tyto produkty se dokonale povedly a rozhodně si je budu pořizovat i nadále. Ještě mají v nabídce masky na vlasy tak ty mě také lákají. 


Já bych mockrát chtěla poděkovat trnd.cz za to, že mě vybrali otestovat tuto skvělou novinku. Rozhodně mohu všem doporučit. Produkty jsou levné a splňují co mají. 


You May Also Like

2 komentářů

  1. líbí se mi vzhled kosmetiky :) o této metodě jsem neslyšela, ale je to rozhodně zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Toto neznám, ale produkty se mi líbí :-) Mají krásný veselý vzhled :-)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)