Recenze: Oriflame tělový a vlasový avokádový olej

by - dubna 27, 2020

Zdravím, jak se máte při pondělním dni? U nás je krásně, teplo, sluníčko. :) Ale v týdnu ještě hlásí déšť tak jsem zvědavá. 

Já tu pro Vás mám nachystanou recenzi na tělový olej, který nádherně voní. 

Jako první malé info ze stránek Oriflame - Vyživující avokádový olej okamžitě hydratuje, zvláčňuje a zjemňuje pokožku těla a dodává zdravý lesk vlasům. Stačí vmasírovat malé množství.

Našla jsem si na internetu pár účinků co dělá avokádový olej na pleti a také na vlasech. 

Avokádový olej na pleť Pravidelným užíváním avokádového oleje pomůžete vaší pokožce vytvářet větší množství správně fungujících buněk. Vitamín E, draslík a lecitin se snadno vstřebávají do dermis i epidermis, a poskytují tak energii pro růst a zdraví nové pokožky, stejně jako pro opravení již poškozených buněk. 

Avokádový olej na vlasyStejné živiny, které pomáhají zdraví vaší pokožky, jsou ideální i pro zdraví vašich vlasů. Avokádový olej můžete použít samotný nebo ho smíchat s dalšími libovolnými esenciálními oleji vhodnými pro výživu vlasů. Takto užitá vlasová kúra zlepší vzhled a strukturu stávajících vlasů a současně podpoří zdravější a rychlejší růst vlasů nových. 

Zdroj informací TADY


Balení tohle je docela malé balení, které má 100 ml, ale popravdě vydrží opravdu dlouho. Zelené víčko je šroubovací a potom je tam malá dírka, kterou se to nalívá, takže si korigujete kolik si nalijete do dlaně. :)

Vůně já moc avokádu neholduji, ale tohle voní skvěle, je to nevtíravá vůně, velmi jemná a zkrátka skvělá. Nedokážu to přirovnat po čem to voní. 



Složení
CANOLA OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, ETHYLHEXYL STEARATE, OCTYLDODECANOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA OIL, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, COUMARIN, CITRIC ACID


A co na něj říkám já? 
I když si někdo říká, že balení je velmi malé, ale mě to postačí, protože opravdu stačí velmi malé množství oleje, je totiž dost mastný. :) Dávkování je za mě velké plus. :) A teď se vrhneme na jeho účinky apod. Takže začnu tím, že ho velmi často používám jako tělový olej na nohy po holení a vůbec neštípe, takže za mě velké plus. Skvěle hydratuje pokožku, trošku delší vstřebání, ale to mi vůbec nevadí. Ještě ho chci vyzkoušet na suché lokty. A docela často ho používám jako masku na vlasy. Vždycky olej nanesu do celé délky od kořínků až po konečky a nechám působit minimálně půl hodiny, ale já ho klidně nechávám i dvě hodiny a poté pořádně umyji. Vlasy jsou krásné, nadýchané a vypadají líp, než vypadali. Někdo ho používá i na umyté vlasy, že si dá trochu oleje na konečky a nechá proschnout (ale tu musíte velmi malé množství, jinak budete mít mastné vlasy). Četla jsem, že je dobrý i na pleť zejména na suchou pleť. Olej má opravdu všestranné použití a já si ho zamilovala.


Klady

+ cena
+ dobře hydratuje
+ má všestranné použití
+ může se nanést i na čerstvě oholené nohy (neštípe)
+ může se dát i na pleť

Zápory 

- nic jsem nenašla

Olej si můžete zakoupit na Oriflame a je momentálně v akci za 139 Kč TADY

Za mě dostává 5 hvězdiček z 5


* Můj názor je čistě z mého testování, ničím neovlivněno*


You May Also Like

14 komentářů

  1. Avokádový olej jsem nikdy nezkoušela, ale vím, že ho Oriflame v nabídce má :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Oriflame jsem vždycky měla ráda, mají spoustu skvělých produktů! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímalo by mě jak voní. Vypadá úplně úžasně. Oleje mám moc ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Great post. Thank you for sharing! :)
    Have a lovely day too =)
    🎀🎀🎀 Stay safe! 🙏🙏🙏

    OdpovědětVymazat
  5. Hi dear, your blog is so beautiful. I really like it.
    Follow for follow? I already follow you. Btw I am the new one and I would appreciate it.

    https://salyaves.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Na tento olej som počula samú chválu a tvoja recenzia nie je výnimka. Musím sa po ňom poobzerať, pretože si dookola kupujem jeden olej z DMky a chcelo by to zmenu.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. HI! Interesting product. I would like to try it. Thanks for sharing.
    I hope you´ll visit my blog soon. Have a nice day!

    OdpovědětVymazat
  8. Produkt vyzerá naozaj skvelo a veľmi zaujímavo. Osobne Oriflame značku už roky nepoužívam, ale myslím, že toto by stálo za vyskúšanie :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento olejíček používám pravidelně, hlavně na ty vlasy, a někdy i na masáže, a jsem s ním moc spokojená ♥

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)