Vitální kosmetika CareMedica

by - ledna 26, 2021

 Vítám Vás u nového článku, my se tentokrát podíváme na přírodní kosmetiku CareMedica. Tato kosmetika obsahuje nejkvalitnější výtažky z bylin, extrakty z vitálních hub a aktivní přírodní ingredience. Tuto kosmetiku můžete zakoupit zde a my se na ní podíváme. 
Eshop nabízí jak produkty na pleť, tak taky nabízí i produkty na vlasy jako je třeba maska na vlasy, kondicionér a šampon. 

Jako hlavní účinné složky jsou zvoleny:

Reishi nebo též „houbu dlouhověkosti“. Z pohledu čínské medicíny podporuje naši obrannou energii a vitalitu. V kosmetice podporuje výživu a hydrataci pokožky, růst a regeneraci vlasů. Má výrazné anti-aging účinky.

Maitake - houbu, která je známá svými pozitivními účinky na metabolismus člověka. Stejně tak podporuje i metabolismus kožních buněk, čímž zlepšuje stav pleti a eliminuje vznik možných zánětů v pokožce.

Shiitake - houbu známou svými schopnostmi obnovovat obrannou energii Wei Qi, čímž přeneseně podporuje i zdravý stav pokožky, zklidňuje její podráždění a regeneruje vlasové kořínky.

Cordyceps - houbu, která je ze všech vitálních hub největším „dobíječem“ energie. Z pohledu čínské medicíny posiluje ledviny a plíce. V kosmetice se užívá pro své schopnosti udržovat pleť hebkou, rozjasňovat ji a bránit vzniku vrásek. Má anti-aging účinky.

Rdesno mnohokvěté - bylinu, která podle čínské medicíny vyživuje krev a esenci ledvin a jater, a tím podporuje zdravý růst a kvalitu vlasů.

Kozinec blanitý - bylinu, která podle čínské medicíny výrazně stimuluje celkovou energii, působí proti volným radikálům a chrání pokožku.

Ženšen pravý, který je považován za nejsilnější adaptogen (rostlinný produkt zvyšující schopnost organismu lépe se adaptovat na měnící se vnější podmínky). Zvyšuje odolnost organismu v náročném období, podporuje imunitní systém, snižuje únavu a dodává energii. V kosmetice pomáhá vlasům dodávat hydrataci a lesk.

Vybrala jsem si tři produkty, všechny tyto produkty mají v sobě vzácné houby. Jejich balení je moc hezké, jsou bytelné a s aplikátory se dobře zachází. 


Pleťová voda pro dokonalé odlíčení a zklidnění pleti, tato pleťová voda obsahuje houby REISHI a SHIITAKE, podporují zdravý stav pokožky a zklidňují podráždění. Mají anti-aging účinky a eliminují vznik drobných nedokonalostí. Čistící pleťová voda jemně a šetrně odstraňuje nečistoty a make-up. Je vhodná jak pro citlivou pokožku kolem očí, tak pro celý obličej, krk a dekolt. Pleť výrazně hydratuje a rozjasňuje.

Já si tuto pleťovou vodu velmi oblíbila, nevím jestli je to zrovna touto vodou nebo krémy, ale zmenšili se mi pory na nose a černých teček také ubylo. Voda voní po bylinkách, mě to hezky voní, ale někomu to vonět nemusí. Dobře odlíčí, zkoušela jsem s ní odlíčit i oči (řasenka a oční stíny) a poradila si s tím hravě. Za mě skvělý produkt. 



Denní krém pro normální a smíšenou pleť hloubkově hydratuje a rozjasňuje. Houba REISHI podporuje zdravý stav pokožky a má anti-aging účinky. Houba CORDYCEPS ji udržuje hebkou a pružnou a brání vzniku vrásek. MANDLOVÝ OLEJ pleť vyživuje a chrání před vysoušením, zjemňuje a zklidňuje podráždění. MAKADAMIOVÝ OLEJ má vynikající regenerační účinky, pokožku zvláčňuje a dodává ji potřebnou hydrataci. Navíc pokožce dodává vitamíny A, B a E.

Krém mi vyhovuje, je to obyčejný krém, takže žádných zázraků jsem si nevšimla, pleť nemám vysušenou, nejvíc ho používám právě pod makeup. Už jsem četla pár recenzí, že voní po houbách, ale to já tam necítím, je to taková zvláštní vůně, ale mi nijak nepřekáží. 




Noční krém pro normální až smíšenou pleť během spánku intenzivně vyživuje a napomáhá vyhlazení pokožky. Houba REISHI podporuje její vitalitu a má anti-aging účinky. Houba MAITAKE zlepšuje stav pleti, zejména takové se sklony k zánětům. MANDLOVÝ OLEJ pleť vyživuje a chrání před vysoušením. Také ji zjemňuje a osvěžuje. BAMBUCKÉ MÁSLO díky jemnému složení pokožku zvláčňuje, vyhlazuje a pomáhá její regeneraci. Podporuje produkci kolagenu a působí proti vlivům, které se podílí na předčasném stárnutí pokožky. Chrání buňky před působením oxidačního stresu.

Noční krémy já moc nepoužívám, nevidím v tom nějaký rozdíl, ale tady tento mi přišel více hutný a na noc je ideální, pleť si krásně odpočine a nasákne hydrataci. Akorát co jsem měla jednou za problém, při prvním použití asi třetí noc co jsem tento krém použila, jsem měla červené čelo, nevím čím to bylo, ale pak jak jsem ho vyzkoušela ještě jednou, tak jsem nic červeného neměla. 
Po probuzení byla pleť pěkná a nic jí nechybělo. Přes zimu mám vždy vysušené čelo a nos, ale tady se mi to ještě nestalo. Opět to má zvláštní vůni, ale mi nijak nevadí. 




Musím říct, že tato kosmetika mě docela překvapila a taky mi vyhovuje. Všechny tyto produkty neobsahují silikony, parabeny, minerální oleje ani parfémy. 


You May Also Like

9 komentářů

  1. Skvěle pojatý článek Míšo. :) A produkt je moc zajímavý.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Značku vůbec neznám, ale vypadá zajímavě :) Klidně bych si od nich něco pořídila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem měla možnost tuhle kosmetiku vyzkoušet a ten noční krém byl docela fajn.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto značke počujem prvýkrát a vyzerá to zaujímavo.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujímavá značka, všetky tri produkty určite stoja za vyskúšanie :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ty krémy bych určitě ráda vyzkoušela, tahle kosmetika vypadá celkově velmi dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ešte som o nej nepočula, ale produkty vyzerajú skvelo ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  8. Tato pleťovka je skvělá. Měla jsem i řadu na vlasy a nemůžu si vynachválit šampon :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Podobné produkty mám moc ráda, věřím, že by mohly sedět i mě, i když já si teď zas hodně ujíždím na značce Lush :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)