Pleťový peeling Bioten

by - května 30, 2021

 Vítám Vás u dnešního článku, už jsem Vám kdysi o tomto peelingu říkala, že je opravdu skvělý a tak recenze je tady. Ještě jsem právě od této značky nic nezkoušela a vůbec koupě nelituji. Tak jdeme na to. 

Peelingový krém bioten SKIN MOISTURE obsahuje 100% med a najemno drcená meruňková jádra a je obohacený o prebiotika. Účinně čistí póry, jemně odstraňuje kožní maz a odumřelé buňky z povrchu pokožky. 


  • 94 % surovin přírodního původu
  • Vhodné pro vegany
  • 100% přírodní med a meruňková jádra
    z udržitelných zdrojů
  • Výrobní závod používá systém hospodaření s energií ISO 50001 s certifikací TUV Hellas
  • 100% recyklovatelné obalové materiály


Peeling je určen pro normální a smíšenou pleť. Musím říct, že jeho zrníčka jsou fakt jemné nejsou hrubé, ikdyž já bych brala kdyby byli o něco hrubší. Ale stačí mi to. Pleť nijak nedráždí a nevysušuje. Peeling jemně voní po meruňkách. Pleť krásně vyčistí a zdá se mi, že na nose mám i ty pory menší. Po peelingování pleť není nijak červená. Má se používat 1-2 týdně, ale já ho popravdě používám obden, protože je tak jemný. Takže si myslím, že to pleti nijak neublíží. Samozřejmě jsou dny kdy na něj i zapomenu, takže se vůbec nic neděje. Ale opravdu se tento peeling stal mým oblíbencem. A zkrátka musíte ho také vyzkoušet. :) 





Peeling jsem zakoupila v Dm za nějakých 95 Kč. 

A jaký peeling používáte Vy? :) 


You May Also Like

10 komentářů

  1. Vypadá velice zajímavě. Já se přiznám, že v posledních letech už na obličej žádný peeling nepoužívám, protože nemám úplně dobrou pleť, dělá se mi dermatitida a různá bolavá, vyrážková místa na obličeji, takže si rozhodně netroufám to dráždit ještě peelingem. Ale kdybych nějaký používala, tak tento by mě zaujal i z hlediska toho přírodního obsahu.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten vypadá skvěle. Když ho někde uvidím, možná si ho vezmu. Jinak akorát používám peelingy od Nivei. Mám dva a jsou taky super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, peeling popravdě příliš nevyhledávám. Občas nějaký použiju v zimě, ale jinak mi přijde, že tu pleť zbytečně narušuje, navíc mám akné a nechci si to roznášet. Když si vezmu,že některé dámy jako zbytečně exfoliační berou i vatové tamponky, tak vlastně částečně exfoliuji tím.

    OdpovědětVymazat
  4. nepoužívám žádný a zatím ani neplánuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento peeling jsem už dřív měla a byl parádní :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je skvělá cena a vypadá dobře. Já mám od Biodermy a dopoužila jsem od Isany a nebyl špatný :)

    Somemthingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám peelingové mýdlo od Manny :) Od této značky jsem si ale nedávno koupila odličovač na oči, který je moc fajn :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá skvelo. Ja nemám rada keď sú veľké čiastočky v peelingu.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá hodně dobře a i cena je přijatelná - podívám se po něm. :))

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)