Recenze: Peelingový sprchový gel

by - října 30, 2013

Dostala jsem možnost zrecenzovat výrobky ze stránky http://www.intensive-spa.cz/ a já Vám teďka přináším jednu ze čtyř výrobků :)) A pojďme se podívat na kloubek sprchovému gelu.




Popis produktu:  Bahenní peelingový sprchový gel s obsahem minerálů je vybranou kombinací přírodních rostlinných extraktů, ovocných olejů, vitamínů, minerálů a bahna Mrtvého moře. Tyto přírodní složky účinně stimulují přirozenou čisticí schopnost pokožky.Sprchový gel obsahuje jemné částečky, které intenzivně vyčistí a ošetří pokožku. Po použití gel zanechá pleť skvěle očištěnou a aktivní přírodní přísady se postarají o to aby byla hladká, svěží a správně vyživená.Vůně aromatických olejů zklidní smysly a léčivé minerály čistí, tonizují a zjemňují povrch Vaší pokožky. Peelingový sprchový gel je ideální pro každodenní používání. Pokud chcete dosáhnout nejlepších výsledků, následně aplikujte krém na tělo Intensive SPA Perfection Body Lotion.


Ach jo škoda, toho nápisu, že vlastně jsem to moc nemohla přečíst, ale stejnak nic potřebného tam napsané není. Jenom návod k použití a distributor. 


Nevím jak tohle mám vysvětlit, ale je to skvělé dávkování, že si vlastně vymáčknete kolik potřebujete a máte vystaráno. Tohle je super řešení a nemusíte nadávat, že toho máte moc! :)) 


Takováá bahenní krásná barvička s částečky zrníček :) 

Kdo by chtěl a rozumí tomu: tak pro Vás mám složení:

Ingredients: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate , Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Propylene Glycol , Fragrance (Parfum), Triethanolamine, Carbomer, Gluconolactone, Silt (Dead Sea Mud), Sodium Benzoate, Titanium Dioxide , Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Maris Sal (Dead Sea Salt), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Tocopheryl Acetate (Vit. E), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citric Acid, Ascorbic Acid (Vit. C), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


Můj názor: Já bych začla takhle skvěle voní na to, že to je přírodní kosmetika z Mrtvého moře. Hned jak jsem ho vyzkoušela tak jsem nemohla uvěřit svým vlastním očím jak je úžasný, ikdyž to co mi na něm vadí je, že když nanesu dostatečné množství gelu na žinku a umyju tělo, tak skoro vůbec nepění, což by mělo pěnit, vždyť v návodu píšou "naneste přiměřené množství sprchového gelu na tělo, vytvořte bohatou pěnu a pečlivě opláchněte" tak já nevím co dělám špatně :D Ale není to takové hrozné mínus. Ale celkově jsem s tímhle sprchovým gelem velice spokojená a můžu jedině doporučit. 

Klady:

+ přírodní gel
+ pokožka po umytí je hladká, svěží 
+ cena


Zápory:

- málo pění

Tento gel zakoupíte na stránkách http://www.intensive-spa.cz/product-en/the-showers-and-baths/shower-gels/peelingovy-bahenni-sprchovy-gel/489 za cenu 145 kč což je podle mě super! :)


Děkuji za poskytnutí výrobku k recenzi! :)

You May Also Like

9 komentářů

  1. Hrozně se mi líbí jeho balení :) Takové mám nejradši :)
    http://michaelavebrova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš peeling poprvé? :-) Musíš to nanést na TĚLO a krouživými pohyby to vypěnit. Hodně zdaru! ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Peelingy miluji, ale tento mě teda vůbec neláká :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  4. Peeling mám na celé tělo od Oriflame a je super, používám ho ale spíš jen na obličej, než na celé tělo.. Mám doma kávový a pak nějaký s exotickým ovocem.

    OdpovědětVymazat
  5. No, je i krém :D já dostala sadu krém + sprcháč - krém jsem ale ještě nevypotřebovala :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá dobře, ale přírodní určitě není (pouze některé složky jsou přírodní). Navíc poslední 2 ingredience jsou dost nechtěné a Sodium Laureth Sulfate je taky celkem škodlivá věc (ikdyž o něco méně než S.Lauryl S.
    Ale abych byla upřímná, sama se dívám u kosmetiky spíše na to co mi vyhovuje a ne na složení :D Hlavně u sprcháčů to neřeším vůbec
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já složení nikdy nerozuměla takže nemůžu říct :D ale taky se řídím tím co mi vyhovuje :))

      Vymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)