Birchbox (Listopad 2014)

by - listopadu 20, 2014

Nevíte co je to Birchbox? To je vlastně to samé co u nás v Česku Ladybox. A tak jsem vyzkoušela tento anglický a musím říct, že velice povedený. I když na jednu hodně nemilou věc v boxu. Ach jo, ach jo, celkem mě to i zklamalo, ale na druhou stranu jsem z produktů celkem i nadšená. Tak se pojďme podívat co jsem tam vůbec měla. :))

Přišel takhle zabalený a už byl problém! Protože boxík byl poměrně mokrý, myslela jsem si, že je jenom navlhlý z deště, ale opak byl pravdou. :) 


Vídíte to? :D


Přišly k tomu i nějaké ty letáky a hlavně kartička co box všechno obsahuje.


Bylo to ještě zabalené v téhle taštičce. Je sice pěkná, ale musí se oprat, je načichlá tím prostředkem. .) 


Tak a tady je už kámen úrazu, plný produkt a on se zrovna poškodí, to prostě naštve! 

1. DR. Jart + Pore refine tight effect toner - Unikátní bylinný komplex smoothies, čistí a stahuje póry a zároveň je plet jemna. Stojí 18 liber. Škoda, že nemám možnost ho vyzkoušet.


Velké neštěstí...


A tohle co jsem tam všechno našla, bylo to všechno navlhlé, ale dneska už je to vše v pohodě. :) 


2. Lipglam natural lanolin lip balm - rychle - působící balzám dodává vlhkost až osm hodin. Je 100% z přírodních surovin. Musím říct, že jsem ho vyzkoušela, je průhledný a je fajnový, nelepí. Stojí 9.99 liber.

3. LORD Berry mini bronzer, Sienna - velmi jemný, matný, samoopalovací pigmenty vytvoří zdravý lesk. Nezkoušela jsem zatím, ale jsem na něj zvědavá, protože žádný bronzer jsem ještě neměla možnost vyzkoušet. Stojí 19 liber.


4. English Laundry Signature For Her - Tohle je vlastně vzorek vůně, která voní božsky! A taky hodně dlouho vydrží.  Je Inspirován klasickými zahradami zemí  okouzlující vůně prolíná růžové květinové vune s nádechem pižma. Stojí 60 liber, plné balení.

5. A něco na chuť. To je jakási krémová mléčná čokoláda, nevím jestli ji mám zkusit, jelikož to je načichlé tím výrobkem tak nevím nevím. 


6. A tohle je poslední věc.
Beauty protector - Vlasy strasti pryč! Tento divu sprej, stříkací detangles, minimalizuje krepatění, chrání barvu a dodává lesk. Tak jsem zvědavá na jeho účinky! :))) Stojí 14 liber.


Takže abych řekla pravdu tak jsem s boxem celkově spokojená až na ten produkt. Všechno ráda vyzkouším a za tu cenu boxu, který jsem koupila za 10 liber + 2 libry doprava a celková cena boxu je 60 liber + vzorek parfému ten nevím kolik stojí. 


You May Also Like

9 komentářů

  1. Ozaj škoda toho tonera. Vyzerá to na sľubný výrobok. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jim posli mail, ze to prislo rozbity a oni ti poslou novy. Ja Birchbox a Glossybox odebirala pres rok- dokonce jsem delala pravidelne recenze na blogu( kdyz jsem jeste blogovala)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to uz se stalo, ale jsou to uz dva dny a nikdo neodepsal.

      Vymazat
    2. Napis jim pres Facebook. Nekdy to trva dele ale vetsinou to vyresi.

      Vymazat
  3. Vzorek parfému většinou nic nestojí, dává se zdarma :-)
    Každopádně box je zajímavý, samé neznámé značky, takže bych taky ráda vyzkoušela.. :-)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda toho zničenéhoo :( Nadchl mě ten bronzr po tom bych sáhla hned! JInak mi věci příjdou celkem praktické, žádné zbytečnosti :)

    http://bayachick.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Taštička i obsah je pěkný, škoda že se ten produkt rozbil
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Teda vypadá to hezky, až na ten rozbitý a vylitý produkt, to bych jim hned vyfotila a poslala jako reklamaci.. Ale jinak tenhle box vidím snad poprvé a vypadá hezky :)

    OdpovědětVymazat
  7. To je opravdu škoda, že se cestou poničil :/
    Ale zbytek vypadá moc pěkně :)
    https://katerinazuzanakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)