Spolupráce: Růžové líčení

by - listopadu 20, 2014

Dneska tu mám pro Vás první spolupráci od jedné milé slečny
z blogu: http://my-everyday-style.blogspot.co.uk/
Doufám, že se Vám bude líbit. 


Krásné čtvrteční odpoledne milé čtenářky,
Včera jsem měla opravdu dobrou náladu a proto jsem sedla k mé kosmetické taštičce a sama od sebe začala tvořit co mě napadlo. Dneska Vám tu představím výsledek, který se mi moc líbí. Jinak bych ho sem taky nedala :) K líčení jsou vytvářela ještě účes. Účes Vám sem dám také, ale až v nějakém dalším článku. Vy co mě sledujete na FB stránce jste mohli včera vidět malou ochutnávku.Takže už žádné zbytečné vykecávání a jde se na líčení :)
Omlouvám se za velikost obrázků,ale když dám extra velký tak obrázky přesahují do menu a není to hezké. Po rozkliknutí je ale obrázek dostatečně velký :)


1.Krok

Na oči naneste korektor, bázi na oční stíny... prostě vše na co jste zvyklé




2.Krok
Na celé oko naneste světle růžový nebo fialový stín





3.Krok
5.Krok
6.Krok
Doufám, že se Vám líčení líbí :)


Od poloviny víčka až do vnějších okrajů naneste tmavě fialový/růžový stín. Uprostřed se můžete pokusit o spojení obou barev.




4.Krok
U tohohle kroku doporučuji opatrnost a pokud máte stíny jako já. (Hodně prášivé) Dejte si pod oči ubrousek, aby se Vám černé oční stíny nedostaly pod oko a nedělaly nepěkné šmouhy. Vezměte si tedy černý stín a nanášejte přes tmavě fialový/růžový stín. Nejtmavší černá by měla být ve vnějším koutku a směrem doprostřed víčka se zesvětlovat. 



Nakonec můžete líčení ještě doladit. Krásně vystínovat. Dodat nějakou barvičku... 

Na závěr naneste řasenku. Můžete nanést horní i spodní oční linku. Mně se líčení líbí bez linek jen jsem na spodní linku nanesla barvy co jsem použila na víčku. Vnitřní koutek světle růžová postupně přecházející do tmavě fialové a poté trošku černé.



You May Also Like

4 komentářů

Vsem moc dekuji za koment! :-)