Jaky je nejlepsi ocni krem?

by - července 05, 2015

Uz se budu muset take priznat a nejak me postihuji kruhy pod ocima, no spis bych to jako kruhy pod ocima nerekla to jde spise znatelne poznat na mem pritelovi, ze ma kruhy pod ocima, ale mam tam fialove mistecka a ja se toho chci zbavit! Protoze zrovna pri liceni se mi vazne nechce pouzivat jeste korektor pod oci. Tak bych se Vas rada zeptala na nejaky dobry ocni krem. Mela jsem ocni krem od Himalaya a ten ikdyz jeste nema expiracni dobu tak zmenil barvu a smrdi, takze poleti do kose. Hledam vhodny pripravek. Diky moc tem kdo mi tu da tipy a komu opravdu pomohl.

Tento ocni krem jsem mela.


Dalsi ocni kremy co ruzne zncky nabizi, ktery je ten nej?


zdroj foto google.cz

You May Also Like

5 komentářů

  1. Já používám oční krém od Benefitu a neměla jsem lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bohužel ti neporadím, žádný oční krém totiž nepoužívám. Můžu tě ale poprosit, aby si mi napsala na mail? Mám na tebe pár otázek a nějak jsem ho nemohla dohledat..
    sumovaverr@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já ti taky neporadím. Mám jen otoky pod očima, ne tmavé kruhy. Jinak používám oční krém od eucerinu.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám doma ten od Biodermy, vyhrála jsem ho v GA a je super, akorát já jsem takovej lenoch a používám ho občas. Když si ho pod očima dávám, nijak mě neštípou pak oči (jako například oční krém z Avonu) a ty kruhy pak nejsou takový viditelný

    OdpovědětVymazat
  5. No ťažko povedať, skúšala som Niveu aj Eucerin, vstrebávali sa dobre, ale nevidela som žiaden efekt, rovnako pri krémoch Alverde.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)