Můj wishlist narozeninový, vánoční či povánoční.

by - listopadu 01, 2015

Ano čtete správně není to ani narozeninový ani vánoční a možná vše až po Vánocích. Jelikož na tyhle věci vubec nespěchám, takže až budou penízky tak si je porídím, nebo mi někdo udělá radost či tak něco. :)) Ale na Vánoce bych určitě chtěla ten parfém a dál se uvidí. Zase si myslím, že toho nebudu potřebovat tolik,  jelikož mé spotřebováno za měsíc jsou jen dva produkty k tomu žádná dekorativka, no jakože měla bych se polepšit :D




1. Ráda bych si pořídila tuto skvělou paletku od The balm nude. Má skvělé poskládané odstíny atd. :) Máte ji už někdo a jak jste s ní spokojené? 

2. Jo makeup od Estée Lauder bych chtěla, zkoušela jsem vzoreček, jelikož byl makeup moc tmavý tak bych si ho chtěla pořídit ve světlém odstínu. Protože jsem se do něj asi zamilovala, jen se mi zdá že nemá pumpičku, nebo se mýlím?

3. Rtěnky od NYX bych chtěla vyzkoušet už dlouho chci nějakou jejich. Mají pěkný výběr odstínu a zrovna tychle se mi zalibili, jen nevím jak na tom bude ta fialková :D

4.Tu je muj vysněný parfém Daisy! :) Očichala jsem ho v parfumerii a jaká nádherná vůně! :) Máte ho někdo?

5. Takovou bundičku či takový přehozek, bych si ráda pořídila. Vypadá totiž fakt dobře. Myslím, že jsem nějaký podobný i viděla v Primarku, tak uvidíme.

6. Botky podzimní, teď už bych spíše měla kupovat zimní, ale i tyto se budou hodit i klidně na jaro. Chtěla bych bud tyhle či nějaké podobné, všechny se mi na tento styl líbí. :)

7. Jo nějakou malou kabelku bych chtěla, nemusí být uplně tahle, ale podobná. :))

8. Nějaká ta kruhová šála by se vážně hodila! :)

9.A poslední přání s wishlistu bych si pořídila hodinky, chtěla bych ve stejném odstínu a je mi vážně jedno od jaké značky. :))) 

A to by bylo pro dnešek všechno. Jak se Vám líbí můj wishlist? Chtěli by jste také něco co já chci? :) 

You May Also Like

11 komentářů

  1. Daisy od MJ vlastním a miluju ji! Skvely wishlist! Rtenky NYX vypadaji suprove!

    OdpovědětVymazat
  2. také sháním nějakou pěknou kruhovou šálu :) máme na wishlistu docela podobné položky :)


    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  3. ten makeup musí být super, hodně lidí ho chválí :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký wishlist, taky už ho mám a jen jsem zvědavá kolik věcí si z toho doopravdy pořídím. Make up Estée Lauder opravdu nemá pumpičku což je velká škoda ale jinak je super jen s nim trochu pozor na efekt masky, je dost dobře krycí.

    OdpovědětVymazat
  5. Tu paletku jsem už tolikrát obhlížela, ale přijde mi docela drahá. Rtěnky vypadají skvěle. Ta fialová se mi docela líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Daisy je skvělý parfém :) Jinak se mi líbí výběr kosmetiky, na paletku už jsem taky koukala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný wislhist, fakt se ti povedl, přeju ti, abys dostala vše, co si přeješ :) Já bych také chtěla paletku od theBalm a parfém od Burberry

    Chapter #10 of 2015

    OdpovědětVymazat
  8. to je teda wishlist ako keby som videla môj..:D všetko krásne veci :) po estee lauder makeupe túžim tak isto len tá cena sa mi vôbec nepáči..ale snáď sa raz k nemu dostanem :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  9. Daisy si chystám letos nadělit pod stromeček. O:-)
    Jinak mě ze zmíněných zaujala bunda, bohužel se do Primarku v dohledné době nechystám.

    http://www.teelovegood.com

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)