Recenze: matna rtenka MUA

by - listopadu 08, 2015

Dneska si neco napiseme o teto matne rtence ci lesku, nevim jak tomu presne mam rikat. Jedna se o znacku MUA z rady Luxe. :)) meli jste?



Baleni je v pruhlednem obalu jde videt, ze je to odstin ruzovy a v takovem cernem vicku a na nem napsane mua luxe. Proste baleni neurazi ani nenadchne.

Vune bohuzel tu nevim, nekde jsem dala lesk a nejak nevim kde. Jinak si, ale myslim, ze zadnou vuni nemel.


Barva jak uz vidite v obrazku vyse je to odstin Serene. Takova krasna barbinovska barvicka. 

Vydrz ja popravde vubec nevim, ja jsemtento odstin zkousela v obchode tak mi na ruce vydrzel dlouho nejake 4 hodinky a navic na ruce vypadal lepe nez na rtech. Takze bohuzel na rtech jsem moc netestovala.


Takhle vypada odstin na ruce.


No a muj nazor na rtenko lesk je takovy, ze jsem ho na rtech nemela vickrat nez 5krat. Jelikoz na ruce si reknete jo to je super odstin, ten se mi bude hodit a na rtech uz to bohuzel nevypada tak jak jste chteli. Na mych rtech bohuzel vypadal hrozne, odstinove byl na rtech moc syty coz mi pripadalo, ze ke me takovy odstin vubec nejde, mozna to bylo tim, ze byl matny. Dale zvyraznoval dost sucha mista, takze clovek se suchymi rty tohle ani nezkousejte. Na druhou stranu bych tento rtenko lesk klidne doporucila, ale ne v tomto odstinu, ikdyz nevim videla jsem ze maji i fialovy, tak nevim co je lepsi. :D a ten kdo vi, ze mu slusi takova syte ruzova tak do ni jdete.

Tuhle zakoupite ve stojanech z MUA, nebo na internetovych strankach. Za cenu 3£

Nasla jsem jednu fotky, kde vidite par odstinu na rtech muj odstin je Serene na fotce mi pripada ne moc syty nez byl na mych rtech. Ja bych spise zkusila tranquility a nebo aflush. 

Zdroj: google.com /  vondork.co.uk




You May Also Like

6 komentářů

  1. Pekná farba :)
    Vzájomné sledovanie? :)

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem teď narazila na jeden produkt na rty, který při aplikaci na ně vypadá hrozně a já ho nemůžu nosit ani doma, protože vypadá hrozně uměle :/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se růžová barva na rtech líbí, ale tohle je už opravdu moc.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)