Recenze: ocni stiny od W7

by - listopadu 15, 2015

Rekla bych, ze tuhle znacku znate jen proto, ze ma dobre paletky, teda aspon me vyhovuji. Ale ma dobre i takovehle stiny? Pojdme se na ne podivat. Tyhle stiny jsem koupila dohromady a to v libraku, takze vubec nevim zda se prodavaji nekde jinde, ci to uz se neprodava.

Dostala jsem jeden takovy navrh od jedne slecny, ze by uvitala vice clanku o Anglii a tak se ptam jake presne clanky by jste uvitali? Nejake tipy?


Baleni je v plastovem obalu v cerne barve, pruhledne vicko at se vidi dovnitr jaky je to odstin s napisem znacky W7. Jeden stin je vetsi a druhy mensi ten takovy do cervena hned prvni ma 3g a ten mensi a svetlejsi odstin ma pouhe 1.2g. Baleni si myslim neurazi ani nenadchne je pouze takove obycejne.


Barva takze ten tmavsi do cervena nese nazev Rose gold je to vazne moc pekna barvicka. A druhy odstin ma nazev Golded Eye, coz je presne tento tip odstinu na rozjasneni pod oboci ci do koutku oka.


Stin do cervena.


Vydrz ja jsem s vydrzi velice spokojena, odstiny vydrzi na oku i cely den. Takze ja jim nemohu nic vytknout.


Svetly odstin



Pigmentace jak vidite na obrazku nize, tak pigmentace je celkem povedena. Stin do cervena je pekne pigmentovany a je pigmentovany i ten svetly odstin. Ja jsem s pigmentaci spokojena, :)

1. Odstin Rose gold
2 odstin Golded Eye


Klady

+ cena
+ pigmentace
+ odstiny
+ vydrz

Zapory

- zadne jsem nenasla.

Nasla jsem na internetu ty vetsi co ma 3g stoji 2.45£ a nazyvaji tomu vysoky pigment.
A ty mensi nejak za 1.25£. Coz je fakt super. 



You May Also Like

7 komentářů

  1. Já mám teda raději paletky, ale tyto stíny se mi moc líbí, jen bych si pro sebe vybrala jiný odstín. Pigmentace i výdrž je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Též jsem stín (přesně takový, jak máš ty akorát v jiném odstínu) od W7 měla, ale dala jsem ho mamce, protože jsem ho nepoužívala :-) Tak snad je spokojená jako ty, budu se jít muset zeptat.
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerajú oba veľmi dobre, ale v poslednej dobe nejak neobľubujem trblietky :)

    OdpovědětVymazat
  4. W7 nemaji vubec spatne veci. Treba rasenka mi vyhovovala. Videla jsem adventni kalendar. Docela o nem uvazuji jako darek asi 700 a bylo tam dost veci.

    OdpovědětVymazat
  5. Stíny vypadají super :) z článku z Anglie bych ocenila nějaké tipy na místa, o kterých se tolik nemluví a přitom jsou kouzelné :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné odstíny, já mám ráda od W7 jejich paletky. a momentálně mám i olej na rty a ten je taky skvělý.. !!

    OdpovědětVymazat
  7. Oba stíny vypadají vážně skvěle! Já bych si asi vybrala ten Rose gold, protože poslední dobou ujíždím na stíny s růžovou. Úžasné barvičky! :)

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)