Spotřebováno: Yankee Candle vosky // díl 4

by - listopadu 12, 2018

Zdravím, jak se máte při pondělním dni? Já docela fajn, dnes mě čeká 12náctka noční směna. Svačina a vše potřebné na noční už je nachystané a já nevím jak tu teď přes týden budu, tak jsem se vrhla do psaní článku. Téma jsou spotřebovanci Yankee Candle, je pravda, že poslední článek byl na konci srpna, tak tu zase je po dlouhé době. Uvařte si čaj, nebo kafé a jdeme na to..

Vždy beru základní info ze stránky http://www.yankeesvicky.cz/

1) Country Lemonade - tohle je votivka, kterou jsem vůbec nespotřebovala, protože jsme ji zapálila udělala důlek a knot se zmenšil na takovou část, že to už nejde zapálit, tak ji asi nakrájím do aromky a nebo vyhodím. Takže v podstatě nevím jak voní. Vyhrála jsem si v aukci na Ebay.

2) Market Blossoms - tuhle každý musí znát, je opět dostupná v Americe a taky jsem ji vyhrála v aukci na Ebay. Tato už mi hořela normálně, ale popravdě nic jsem z ní necítila, za mě prostě jsou lepší vosky, než votivky. Ve vosku je opravdu nádherná vůně.


3) Tulips - Taky vosk nedostupný u nás, což je fakt škoda. Já tento vosk totiž mám hodně ráda, voní úžasně po tulipánech. Není to žádná uměla vůně a je docela i silná, což mě vůbec nevadí. Tuhle většinou pálím na jaře, ale zapálila jsem i na podzim. :) 

4) Verbena Kvetoucí verbena v kombinaci s citrusy a krémovou vanilkou vytváří čistou a osvěžující květinovou vůni. Vrchní tóny tvoří citrusy, střední verbena a základ vanilka. Květinové vůně já mám hodně ráda a mezi ně i patří Verbena, která je středně silná a květinová. Kdo miluje květinové vůně, tak rozhodně doporučuji. Co jsem si všimla, tak na stránce už je dostupná jen střední svíčka a čajové svíčky.



5) Morrocan Argan OilExotické aroma vzácného arganového oleje vytváří spolu se špetkou pačuli a santálového dřeva jedinečně uklidňující a příjemnou náladu. Musím říct, že tohle je fakt dost silná vůně, že někdy byla taková chvilka, že jsem musela sfouknout, protože to byl fakt silák. Já podobné vůně nevyhledávám, ale tato mě velice nadchla. Na stránce akorát nemají v prodeji vosk. :) 

6) Tropical JungleSladké a chutný mix tropického ovoce, tropických květin a zelených palmových listů. Vrchol: pomelo, limeta. Srdce: nektar z papáji, květ ibišku, palmový list. Základ: cukrová třtina a vanilka. Naprosto boží letní vůně! Hodně jsem si ji oblíbila a taky Vám ji doporučím. :) 


You May Also Like

9 komentářů

  1. Já už palím samé podzimní a zimní vůně :) Jinak v létě jsem také měla rada Tropical Jungle a coconut splach :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  2. Tropical jungle je nejlepší. Tu vůni mám hrozně ráda. Jinak mě votivky přijdou fajn a vždy hezky provoní. Jestli ti ta country lemonade voní, určitě bych ji nevyhazovala a dala do aromky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. No tento rok, nebo možná až po Vánocích, ještě uvidím jak to dopadne, si konečně nějaký koupím... ty vosky jsou moc fajn. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som teraz na jeseň tiež začala fičať na sviečkách a yankee sú vždy prvá voľba :)
    Vera

    OdpovědětVymazat
  5. Už se chystám navštívit prodejnu v Hradci a nějaké vánoční vosky si pořídit :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám teraz Yankee Candle sviečku a neviem nejak mi nevonia cez celú izbu ako som očakávala :( WoodWick sviečky práveže viacej. Čo sa ale týka voskov od Yankee - podľa mňa lepšie kúpiť viac voskov ako jednu sviečku :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
  7. Já třeba Yankee Candle nikdy neměla, přijdou mi zbytečně předražené, ale zase na ně slyším velkou chválu, jak krásně voní, dlouho vydrží a tak - tak třeba někdy taky vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem spíše na ty zajímavé, sladké vůně :-) než na květiny.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)