Máš otázku? Ptej se! :)

by - listopadu 16, 2014

Zdravíčko při nedělním dni. Ráda bych chtěla udělat prostor i jiným lidem a to, že ten kdo bude mít zájem tak ať mi do komentáře napíše nějakou tu otázečku na mě, na blog, na život prostě na cokoliv! :) Budu ráda za cokoliv, jinak pokud se tu nasbírá 10-20 otázek (budu ráda i za víc) tak udělám samostatný článek s otázkami a s odpovědi a pokud jich bude míň tak odepíšu bud dolů do komentáře nebo na Váš blog. :) Pokud ho uvedete. :))

 

ŠANCE PRO VÁS!

A jinak ještě jedna otázečka...chtěl by někdo spolupracovat s mým blogem? :) Myslím to tak, že by mi do emailu napsal nějaký článeček co by napsal/a na téma fashion, beauty, food a třeba i cvičení atd. A já bych ho zveřejnila na svém blogu, měla by jsi svoji rubriku, odkaz na blog atd. Třeba jednou týdně nějaký ten článeček, klidně mi jich můžeš poslat hned 5 a já bych každý týden zveřejnila jeden. :))) Kdo by měl zájem tak pište tady, nebo na můj EMAIL - Misa.Pavlikova15@gmail.com

You May Also Like

3 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Michaelo, četla jsem tvůj komentář u mého blogu, já však o kosmetice píšu už jen minimálně - jen, když mně něco opravdu padne do oka. Ohledně oblečení jsem nikdy ani nepsala. Nyní se zaměřuji jen na cestování (brzy se chystám do Londýna a pak snad do Finska) a postcrossing, takže nevím, zda se ti to sem hodí :D

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak pokud to tu už někde nemáš, tak bych se nejprve představila. Ne všichni tě poznáme. :-) Jak se jménuješ? Stačí jméno. Kde bydlíš? Co tě baví? co ráda děláš? ráda jíš? Co umíš? Jakou školu studuješ? Co máš v plánu do budoucna? Vím, že jsi v Anglii, tak na co právě šetříš? Co si chceš z vydělaných peněz koupit? Plánuješ tam zůstat už napořád nebo jen na nějakou dobu?
    Blog už máš dlouho a články se snažíš psát každý den. Já bych to udělala asi takto: Pokud už by mě nic nenapadalo, tak bych přestala psát každý den. Třeba jednou za dva tři dny stačí něco napsat, ale pořádné články. :-) Pokud ti toto nevyhovuje, tak bych blog o něco rozšířila. Nemusí se věnovat přece jen módě a kosmetice. Můžeš klidně přijmout to, co tu píše Vera S. Články o cestování, ty si i já ráda přečtu. Potom můžeš rozšířit o fotorecepty, co doma uvaříš. Nemusí to být nic složitého. Ono je to docela těžké, většinou ti tu chodí blogerky, které samy pomalu nevědí o čem psát. Natož tak psát ještě články pro druhý blog, ale jako reklama to je skvělý nápad. :-)

    www.abouteverything28.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)