Oblíbenci (Listopad 2014)

by - listopadu 18, 2014

Opět tu mám oblíbené výrobky, ale tentokrát za Listopad, který se nám pomaličku, ale jistě krátí a začne nám Prosinec a to znamená Vánoční svátky atd. :)) Svátky klidu, vánočních pohádek, dárků. :) Já upřímně miluji Vánoce a tento týden se u nás v Nottinghamu rozsvítí Vánoční stromeček a všechny světýlka co už jsou připravená. :)) Miluji tu Vánoční atmosféru a také Vás neošidím o fotky. :) Ale teďka se vrhneme na oblíbence za měsíc Listopad. :)

DOPLNĚK

Doplněk, který jsem si velice oblíbila je jinak než jeden náhrdelník a to z Claires. :))) Viděli jste ho už v outfitu a já Vám ho přináším blíže. :)


RTY

Já Vám nevím, ale tahle rtěnka už se tu objevila po několikáté, protože ji co? Miluji! :))) Tak se není čemu divit. :)


OČNÍ STÍN

Já tentokrát nemám oční stín, ale celou paletku! :) A to je která? No přece MUA Paletka undress me too a uvidíte brzy s ní líčení. :))) Líbí se mi ty její odstíny a v plánu mám i její další paletky vyzkoušet! :)) 


NEHTY

Bohužel tentokrát Vás asi zklamu, ale laky na nehty v momentálně tuhle dobu používat nemohu. Pracuji ve fabrice tam kde to není povolený. :))) 



TOALETNÍ VODA

Moje oblíbená toaletní voda je právě z libráku za 1 libru a to tahle. Voní překrásně! :) 


VLASY

Na vlasy teď momentálně používám arganový olej, ale teďka ho moc nestíhám používat, protože na něj skoro vždy zapomínám, ale připadá mi v celku dobrý. :) 







You May Also Like

5 komentářů

  1. Moc pěkní oblíbenci, ta vůně by se mi líbila :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé. Náhrdelník se mi strašně líbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    zapoj se i Ty do výzvy eshopu snowbitch.cz na blogerky.cz (http://www.blogerky.cz/exkluzivne/snowbitch-cz-vyzva) a záskej poukázky na nákup. Výzva končí 24.11.

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)