Modré stíny jsou opět v kurzu, nebojte se jich!

by - února 22, 2015

Ahojte, jak se mate pri nedelnim dni? Ja celkem dobre, vcera jak nam tu svitilo slunicko, tak jsme se sli I odpoledne projit a co nas nechytlo no prece dest, sice to bylo jen chvilku a pak zase nadherne svitilo slunicko. Jsem rada, ze se Vam vcera libil muj clanek s outfitem, potesilo me to a vratilo mi to chut zpatky blogovat. Posledni tydny byl blog celkem o nicem a ted me to znovu chytlo.

Dneska si dame clanek co jsem nasla na netu, ten me hodne zaujal, protoze jak vite ja teda modre stiny nepouzivam. Jenom co mam jsou jedny linky a ocni stin od oriflame. Pokud to mam tady v Uk tak Vam brzy udelam liceni prave s modrou a pokud to tu nemam tak mrknu do superdrug. Sama se divim, ze modra je ted velice v kurzu, tak se pojdme na to podivat.

Krepaté obarvené vlasy, výrazně růžové rty a modré oční stíny, tak tenhle look byl žádaný především v 80. letech. Jenže jak to tak bývá, nejen v módě, ale i v kosmetickém světě jsou trendy, které se vrací. Není se proto čemu divit, že modré stíny hlásí svůj velký comeback a jedná se o žhavou novinku letošního roku.



Vážně si neděláme legraci, modré stíny prostě opět frčí, ať se vám to líbí, nebo ne. Aktuální trend zní jasně, ta z vás, která letošní sezonu nebude mít na očích modrý stín, jako by nebyla!
Ač jsou modré stíny momentálně v kurzu, mají jedno malé mínus. Musíte to s touto barvičkou opravdu umět, protože asi nechcete vypadat, jako byste právě vyrážela na casting k pokračování velkofilmu Avatar, či působila jako po tvrdé ráně do vaší krásné tvářičky. Pojďme si tedy připomenout pár bodů, kterých byste se při líčení měla držet.

sd
Foto: Shourouk, Sephora

Prvním bodem je rozhodně výběr správného odstínu. Jelikož se jedná o velký boom, tak v obchodech můžete nalézt opravdu širokou škálu modrých odstínů, od těch blankytných až po temně modré, zde záleží na individuální odvaze a vkusu každé z vás. Klidně pro začátek vyzkoušejte jen tekutou oční linku, kterou můžete nanést po celé délce víčka, či jen u konce oka. Vyzkoušet můžete i klasickou konturku, a to i ve spodní části řas, pokud se vám její odstín nebude líbit, nebo vám bude připadat moc křiklavý, můžete rozetřít do ztracena a vytvořit tak jemné a decentní líčení. Nemusíte se bát používat několik odstínů modré pospolu, jedině tak získá váš pohled tu správnou hloubku. U výrazných barev vždy myslete na to, že méně je více! Především modré stíny NIKDY nemalujte až pod obočí!

saas
Jemné líčení, kdy nanesete pouze linku a lehký stín do dolní části řas, se hodí na běžné denní nošení.

sd
U večerního líčení klidně popusťte uzdu své fantazii....

Komu budou slušet?

Prý všem typům, ale my se překláníme k tomu, že ženy, které mají zelené oči a rezavé vlasy, by raději měly sáhnout po přírodních tónech, nebo pokud touží po troše extravagance, tak zvolit spíše zelenkavé odstíny, které budou mimochodem letos také in. Pokud patříte mezi tmavé typy s hnědýma očima a hnědými nebo černými vlasy, rozhodně si tento trend nenechte ujít, modré stíny vám budou moc slušet stejně jako těm, co mají modré oči.

Rada na závěr: K takto výraznému líčení již nepoužívejte barevnou rtěnku či lesk, především ne tu křiklavě růžovou jako kdysi. :) Raději rty přetřete hydratačním balzámem či bezbarvým leskem.

/users/1/galerie/files/img/modraaa/middle_ColorfulEyelinerDuoChrome-StormySeasBD320sephora.jpg
/users/1/galerie/files/img/modraaa/middle_ColorfulMonoDuoChrome-5BD260sephora.jpg
/users/1/galerie/files/img/modraaa/middle_330mk.png
/users/1/galerie/files/img/modraaa/middle_290ma.png
/users/1/galerie/files/img/modraaa/middle_149artdeco.png
/users/1/galerie/files/img/modraaa/middle_195mk.png
/users/1/galerie/files/img/modraaa/middle_119avon.jpg
 


Dokážete si představit, že byste si (opět) líčIla modrou?


Zdroj clanku http://zena-in.cz/

You May Also Like

5 komentářů

  1. Super článek, modrá je pěkná barva. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Modré očné tiene mám asi najradšej :) Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se poslední dobou šíleně líbí to poslední líčení... Takový typ.. Ale nějak mám prostě zafixované, že jsme modré stíny na sebe plácaly před 10 lety jako puberťačky, takže k nim mám sama trošku respekt :D . Ale ironie je, že jsem asi před půl hodinou zkoušela modré líčení a docela to nevypadá hrozně.. Ono jde o to, jaká to je paletka a na jakou příležitost bude líčení použito.. :) Pěkný článek :)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Já se tomuhle trendu ráda vyhnu, protože abych řekla pravdu, tak se mi modré stíny nelíbí :D.. Ale zase musím přiznat, že někomu opravdu sluší, ale jak jsi říkala, musí se to umět no :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky je moc nepoužívám, ale sem tam jo :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Vsem moc dekuji za koment! :-)